Μέσι: "Να μην αφήσουμε την ευκαιρία να περάσει"

Η Μπαρτσελόνα μπήκε ξανά δυνατά στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος στην Primera Division και ο Λιονέλ Μέσι δήλωσε χαρούμενος για την εξέλιξη, επισημαίνοντας πως οι "μπλαουγκράνα" δεν θα πρέπει να αφήσουν ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε.

Μέσι: "Να μην αφήσουμε την ευκαιρία να περάσει"

Η δεύτερη σερί ισοπαλία της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Βαγιαδολίδ μετατρέπει σε χιτσκοκική ταινία το ήδη συναρπαστικό φετινό ισπανικό πρωτάθλημα. Πλέον, σε περίπτωση που Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο νικήσουν αυτήν την αγωνιστική, τότε το πρωτάθλημα θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική στο ντέρμπι των δύο ομάδων.

Η εξέλιξη ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος στάθηκε στο γεγονός πως οι Καταλανοί δεν θα πρέπει να αφήσουν ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε.

"Πρέπει να κάνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε και να μην αφήσουμε την ευκαιρία να περάσει. Είμαστε σε καλύτερη κατάσταση από ότι ήμασταν πριν από μερικές εβδομάδες", δήλωσε ο Αργεντινός, ο οποίος στη συνέχεια σχολίασε τα δημοσιεύματα στα οποία πρωταγωνιστεί τους τελευταίους μήνες. "Πολλά θέματα έχουν παρουσιαστεί φέτος. Και πολλά από αυτά είναι χαζομάρες. Αλλά είμαι καλά".

Διαβάστε ακόμη:

Η μάχη του τίτλου: αυτοκτόνησε η Ρεάλ, ελπίζει η Μπαρτσελόνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK