Μέσι: Νίκησε για τα παιδιά του κάνοντας σοκαριστική δήλωση

Ο Λιονέλ Μέσι κόντρα στο Μεξικό έπαιξε για την πατρίδα, την υστεροφημία και για τα παιδιά του. Η δήλωση που σόκαρε μετά από τη νίκη.

Argentina's Lionel Messi, right, celebrates with his teammate Angel Di Maria after scoring his side's opening goal during the World Cup group C soccer match between Argentina and Mexico, at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Saturday, Nov. 26, 2022. (AP Photo/Ariel Schalit)
Ο Λιονέλ Μέσι μετά από τη νίκη απέναντι στο Μεξικό (AP PHOTO/ARIEL SCHALIT)

Η νίκη της Σαουδικής Αραβίας επί της Αργεντινής σόκαρε τον πλανήτη-ποδόσφαιρο κι έκανε την παρέα του Μέσι να αγωνιά για το μέλλον της ομάδας στο Μουντιάλ 2022, στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο της καριέρας του σπουδαίου ποδοσφαιριστή.

Σοκαρισμένα ήταν και τα παιδιά του αρχηγού της αλμπισελέστε καθ' ομολογία του ίδιου έπειτα από το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στο Μεξικό στο οποίο ο Μέσι σκόραρε και μοίρασε ασίστ (σ.σ. κι έσπασε ένα τεράστιο ρεκόρ, ξανά).

Ο Μέσι, λοιπόν, αποκάλυψε πως η αποτυχημένη πρεμιέρα στο Κατάρ "αρρώστησε" τα παιδιά του! Τονίζοντας πως ο Ματέο έβαλε τα κλάματα κι έκανε μαθηματικές πράξεις για να βρει τις ελπίδες πρόκρισης της Αργεντινής στη νοκ-άουτ φάση του κορυφαίου ποδοσφαιρικού θεσμού.

Διαβάστε περισσότερα

Ρονάλντο: Διακοπές 72.000.000 ευρώ στην Σαουδική Αραβία

Μουντιάλ 2022: Ακραίος Ντε Μπρούινε λέει πως το Βέλγιο δεν έχει καμία ελπίδα γιατί οι παίκτες γέρασαν

Μουντιάλ 2022: Η φίλαθλος της Σαουδικής Αραβίας που έκανε τα φλας ν' αστράψουν

News 24/7

24MEDIA NETWORK