Μέσι: Ο Λίο "απέκλεισε" την Ευρώπη και άφησε ανοιχτό παραθυράκι για το... όνειρο του 2026

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να βρεθεί στο Μουντιάλ του 2026 άφησε ο Λιονέλ Μέσι λέγοντας πως το μεγαλύτερο εμπόδιο που υπάρχει αυτή τη στιγμή δεν είναι άλλο από την ηλικία που θα έχει τότε. Παράλληλα απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Argentina's Lionel Messi, celebrates scoring his side's first goal against Ecuador during a qualifying soccer match for the FIFA World Cup 2026, at Monumental stadium in Buenos Aires, Argentina, Thursday, Sept. 7, 2023. (AP Photo/Gustavo Garello)
Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής AP

Το πρώτο Μουντιάλ της καριέρας του με τη φανέλα της Αργεντινής κατέκτησε ο Λιονέλ Μέσι το 2022 στο Κατάρ και ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης με το που τελείωσε η διοργάνωση αναρωτιέται αν ο Αργεντίνος σταρ θα συμμετάσχει και στο τουρνουά του 2026.

Ο Λίο ενώ στην αρχή είχε δηλώσει πως το Μουντιάλ του Κατάρ θα είναι το τελευταίο του φαίνεται πως πλέον κάνει δεύτερες σκέψεις καθώς σε νέα τοποθέτησή του ανέφερε πως η ηλικία είναι ένα εμπόδιο για τη διοργάνωση του 2026 αλλά όλα τα σενάρια είναι πιθανά.

"Η ηλικία μου το 2026 είναι σίγουρα ένα μεγάλο εμπόδιο αλλά μέχρι τότε θα δούμε" δήλωσε, μεταξύ άλλων ο Αργεντίνος στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Γαλλική Equipe.

Παράλληλα ο Αργεντίνος σε δηλώσεις του απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ευρώπη εφόσον πήρε την απόφαση να έρθει στην Αμερική παρόλο που του λείπει τόσο το Champions League όσο και η LaLiga.

Θυμίζουμε πως ο Μέσι έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Ίντερ Μαϊάμι μέχρι το 2025 κάτι που σημαίνει πως σε περίπτωση που θελήσει να λάβει μέρος στο Μουντιάλ του 2026 θα πρέπει είτε να προχωρήσει σε νέο deal με την ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ είτε να εξετάσει τις υπόλοιπες επιλογές του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση