Μέσι: Ο πατέρας του ξέσπασε κατά πάντων μέσω στόρι

Πως τα περισσότερα από τα δημοσίευματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα και αφορούν τον γιο του είναι ψέματα, ανέφερε σε στόρι του ο πατέρας του Λιονέλ Μέσι, Χόρχε.

PSG's Lionel Messi reacts during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Toulouse, at the Parc des Princes, in Paris, France, Saturday, Feb. 4, 2023. (AP Photo/Lewis Joly)
Ο Λιονέλ Μέσι AP PHOTO/LEWIS JOLY

Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια για το μέλλον του Λιονέλ Μέσι καθώς το συμβόλαιο του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και δεν έχει υπάρξει ακόμα κάποια οριστική συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν για ανανέωσή του.

Πέρα από την Παρί, δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που συνδέουν τον Αργεντίνο με το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας και τις Αλ Χιλάλ και Αλ Ιτιχάντ και άλλα που τον θέλουν να αποχώρησε από προπόνηση εξαιτίας τσακωμού του με τον Κριστόφ Γκαλτιέ.

Όλα αυτά διέψευσε κατηγορηματικά με στόρι του ο πατέρας του Λιονέλ Μέσι, Χόρχε λέγοντας πως πρόκειται για fake news που μόνο καλό δεν κάνουν στον Αργεντίνο.

Πάντως, ο Αργεντίνος, σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα, στο οπόιο μάλιστα δεν αναφέρεται ο Χόρχε Μέσι στο συγκεκριμένα στόρι, φέρεται να βρίσκεται αυτή την περίοδο σε διαπραγματεύσεις μόνο με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Δείτε το σχετικό tweet

Διαβάστε Περισσότερα

Τσέλσι: Ο ιδιοκτήτης των Μπλε βρίσκεται κοντά στην αγορά γαλλικής ομάδας

Μπαρτσελόνα: Ο Λέβα θέλει ένας συμπαίκτης να βάζει περισσότερα γκολ και άλλος να μάθει αγγλικά

Ντάνι Άλβες: Τι έκανε μετά από την ανακοίνωση της πρώην, πλέον, συζύγου του

News 24/7

24MEDIA NETWORK