Μέσι: Πάει Μαϊάμι και καλείται να διαχειριστεί ένα αγωνιστικό...χάος

Στη τελευταία θέση της ανατολικής περιφέρειας του MLS βρίσκεται η νέα ομάδα του Λιονέλ Μέσι, Ίντερ Μαϊάμι, μετά από τη συμπλήρωση των 16 πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος.

PSG's Lionel Messi reacts during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Bayern Munich and Paris Saint Germain at the Allianz Arena in Munich, Germany, Wednesday, March 8, 2023. (AP Photo/Andreas Schaad)
Ο Λιονέλ Μέσι AP PHOTO/ANDREAS SCHAAD

Το μπαμ της χρονιάς έκανε η Ίντερ Μαϊάμι καθώς, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του Λιονέλ Μέσι, με τις Apple TV και ADIDAS να παίζουν σημαντικό ρόλο στην οικονομική στήριξη της μεταγραφής.

Ο Μέσι αναμένεται να κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τη νέα του ομάδα περίπου στα μέσα Ιούλη και καλείται να την βοηθήσει να αναρριχηθεί στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ μετά από την συμπλήρωση των 16 πρώτων αγωνιστικών του MLS βρίσκεται στη τελευταία θέση της ανατολικής περιφέρειας με μόλις 15 βαθμούς.

Βέβαια, το format του MLS μοιάζει με εκείνο του NBA καθώς δεν προβλέπει τον υποβιβασμό και τον προβιβασμό κάποιας ομάδας αλλά η βαθμολογική συγκομιδή της νέας ομάδας του Αργεντίνου μόνο ικανοποιητική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Βέβαια, πλην του Μέσι, η Ίντερ Μαϊάμι αναμένεται να κάνει και άλλες προσθήκες από το ποδοσφαιρικό περιβάλλον του Αργεντίνου, οπότε η άνοδος στη βαθμολογία πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Τότεναμ θέλει τον Μαγκουάιρ για να κάνει χαλάστρα στην Ρεάλ

Μέσι: Οι δύο λόγοι που ο Λίο πάει Μαϊάμι

Μέσι: Πλην του Μπούσκετς , η Ίντερ Μαϊάμι κινείται και για τον "κολλητό" του Αργεντίνου

News 24/7

24MEDIA NETWORK