Μέσι: Πάει Βαρκελώνη μέσω... Μαϊάμι

Την αποκάλυψη πως εξετάζεται το ενδεχόμενο αγοράς του Λιονέλ Μέσι από την Ίντερ Μαϊάμι και άμεσος δανεισμός του παίκτη στην Μπαρτσελόνα έκανε η Equipe.

Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring the opening goal during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Getafe at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Thursday, April 22, 2021. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Μέσι πανηγυρίζει με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα AP

Εν αναμονή των εξελίξεων στην υπόθεση του Λιονέλ Μέσι βρίσκονται όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου, με τον Αργεντίνο να αρνείται την πρόταση ανανέωσης της Παρί και να πολιορκείται από την Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας.

Μία βόμβα μεγατόνων αναφορικά με το μέλλον του Αργεντίνου σταρ έφερε στο φως της δημοσιότητας η Equipe, λέγοντας πως είναι πολύ πιθανό ο Μέσι να πάει Βαρκελώνη μέσω...Μαϊάμι.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω μέσο αναφέρει πως δεν αποκλείεται ο Μέσι να πάρει μεταγραφή στην Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ και έπειτα να παραχωρηθεί δανεικός στην Μπαρτσελόνα από 6 έως 18 μήνες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Μέσι δεν θα ήταν αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο καθώς θέλει να παραμείνει στο κορυφαίο επίπεδο μέχρι το 2024 ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος στο Κόπα Αμέρικα του 2024.

Θυμίζουμε πως για το μέλλον του Λίο μίλησε και ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, λέγοντας πως είναι στο χέρι του Λίο αν θα πει το μεγάλο "ναι".

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ εφάρμοσε το σχέδιο και εισηγήθηκε την αγορά κορυφαίου γκολκίπερ

Γκρίνγουντ: Η διοίκηση της Γιουνάιτεντ συμβουλεύεται δύο τμήματα για την τελική της απόφαση

Τσάβι: "Πέταξε" το μπαλάκι στον Μέσι για την μεγάλη επιστροφή

News 24/7

24MEDIA NETWORK