Μέσι, παρανοϊκό στατιστικό: Το ασύλληπτο νούμερο βραβείων Man of the Match που έχει πάρει από το 2009 έως σήμερα

Είναι αδιανόητο το νούμερο των συνολικών βραβείων Man of the Match που έχει κατακτήσει από το 2009. Εννοείται πως είναι πρώτος των πρώτων στη σχετική κατηγορία.

Argentina's Lionel Messi in action during the World Cup semifinal soccer match between Argentina and Croatia at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Tuesday, Dec. 13, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Λιονέλ Μέσι (AP PHOTO/MANU FERNANDEZ)

Ο θαυματουργός Μέσι κάνει απίστευτα πράγματα στο Μουντιάλ 2022, το τελευταίο της σπάνιας καριέρας του. Έχει οδηγήσει την Αργεντινή στον τελικό της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης και περιμένει έναν εκ των Γαλλία ή Μαρόκο την Κυριακή (18/12).

Στον ημιτελικό με την Κροατία ο Μέσι πήρε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη του αγώνα και τρέλανε κόσμο με το σταστικό του που βγήκε στο φως έπειτα κι από αυτή την επιτυχία του. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ από το 2009 μέχρι σήμερα έχει ανακυρηχθεί Man of the Match 306 φορές!

Δηλαδή ο Λίο στο 52% των αγώνων που έχει παίξει ήταν ο καλύτερος παίκτης στον αγωνιστικό χώρο. Πάνω από τα μισά. Απίστευτο. Πίσω του ο Κριστιάνο Ρονάλντο με 175 ματς, ενώ η τριάδα κλείνει με τον Ζλάταν Ιμπαχίμοβιτς που έχει βγει Man of the March σε 116 αναμετρήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Ρεάλ: Μεταγραφή 72 εκατ. ευρώ αποθέωσε τον Μέσι, έφαγε κράξιμο και έσβησε το Tweet

Μέσι: Το μυθικό πλάνο από την κερκίδα που ο Λίο πετάει στα σκουπίδια τα εκατομμύρια του Γκβάρντιολ

Σιμόν Σιμόνι, από την β' κατηγορία της Αλβανίας στην Bundesliga

News 24/7

24MEDIA NETWORK