Μέσι: Περιμένει "ντου" από την Παρί μετά από το Μουντιάλ 2022

Ο Μέσι έχει τις δικές του ασχολίες στο Κατάρ με την Αργεντινή στο Μουντιάλ 2022, ωστόσο η Παρί κάνει τα δικά της σχέδια.

PSG's Lionel Messi waves during the French Super Cup final soccer match between Nantes and Paris Saint-Germain at Bloomfield Stadium in Tel Aviv, Israel, Sunday, July 31, 2022. (AP Photo/Ariel Schalit)
Ο Λιονέλ Μέσι με την φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν AP

Όποιος πλησιάσει τον Λιονέλ Μέσι αυτή τη στιγμή για να του πει οτιδήποτε άλλο εκτός από το Μουντιάλ 2022, τότε θα πέσει σε τεράστια παγίδα, αφού ο Αργεντινός είναι αποκλειστικά συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με την Αργεντινή στο Κατάρ.

Γ' αυτό, λοιπόν, η προσεκτική Παρί Σεν Ζερμέν -σύμφωνα με το GOAL- καταστρώνει τα πλάνα της πίσω στη γαλλική πρωτεύουσα και θα μιλήσει με τον Μέσι όταν επιστρέψει από το τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο της καριέρας του.

Το προαναφερθέν Μέσο υποστηρίζει πως η Παρί θα χτυπήσει την πόρτα του Λέο και θα του κάνει πρόταση ανανέωσης. Το συμβολαίου του θρυλικού ποδοσφαιριστή εκπνέει το καλοκαίρι και οι Παριζιάνοι θέλουν να τον κρατήσουν στο κλαμο για άλλη μία διετία.

Διαβάστε περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Άνοιξε μπουτίκ στην Μαδρίτη μ' ένα τεράστιο μπάνερ/προβοκάτσια κατά της Ρεάλ

Ροζ Σκάνδαλο Σερβία: Ο Γιόβιτς απάντησε με μυθικό post στα ρεπορτάζ που ήθελαν τη σύζυγό του με τον Γκούντελι

Ροζ Σκάνδαλο Σερβία: Διαψεύδει ο Βλάχοβιτς τη σχέση με σύζυγο συμπαίκτη

News 24/7

24MEDIA NETWORK