Μέσι: Πλην του Μπούσκετς , η Ίντερ Μαϊάμι κινείται και για τον "κολλητό" του Αργεντίνου

Ο Άνχελ Ντι Μαρία είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Ίντερ Μαϊάμι σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Argentina's Angel Di Maria celebrates after scoring his side's second goal with team mates Lionel Messi, right, and Julian Alvarez during the World Cup final soccer match between Argentina and France at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Sunday, Dec. 18, 2022. (AP Photo/Frank Augstein)
Ο Άνχελ Ντι Μαρία πανηγυρίζει με τον Λιονέλ Μέσι AP

Ο κύβος ερρίφθη. Ο Λιονέλ Μέσι αποφάσισε να κάνει το μπαμ και να μετακομίσει στο πρωτάθλημα του MLS για χάρη της Ίντερ ΜαιΪαμι, απορρίπτοντας την πρόταση της Αλ Χιλάλ και μην μπορώντας, λόγω της οικονομικής αστάθειας που έχει η ομάδα,να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα.

Η μετακίνηση του Αργεντίνου GOAT στο MLS πέρα από το γεγονός πως θα κάνει το πρωτάθλημα πιο διάσημο, αναμένεται να προσελκύσει και άλλα κορυφαία ονόματα.

Σύμφωνα με τον γνωστό μεταγραφολόγο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ θέλει να φέρει στο MLS και τον Άνχελ Ντι Μαρία ώστε να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του μαζί σε συλλογικό επίπεδο με τον Μέσι.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Ντι Μαρία φέρεται πως έχει ως προτεραιότητα την παραμονή του στο κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο, με την επιστροφή στην Μπενφικά να μοιάζει αρκετά πιθανή αλλά η Ίντερ Μαϊάμι ποντάρει στη φιλία του με τον Λίο και θέλει να κάνει το μπαμ.

Θυμίζουμε πως στην Ίντερ Μαϊάμι αναμένεται να καταλήξει και ο Σέρχιο Μπούσκετς, ο οποίος πρόσφατα ανακοίνωσε πως δεν θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μέσι: Οι δύο λόγοι που ο Λίο πάει Μαϊάμι

Ικάρντι: "Ψίχουλα" δίνει η Ρόμα για το μπαμ με τον Αργεντίνο

Η Τότεναμ θέλει τον Μαγκουάιρ για να κάνει χαλάστρα στην Ρεάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK