Μέσι: "Σημαία" της Μπάρτσα τον "καλεί πίσω" και κατηγορεί την Παρί για ασέβεια

Την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι πάση θυσία στην Μπαρτσελόνα θέλει ο Σέρχι Ρομπέρτο καθώς πιστεύει ότι δεν του αξίζει η συμπεριφορά που λαμβάνει από την Παρί.

FILE - In this March 14, 2018 file photo, Barcelona's Lionel Messi blows a kiss after scoring the opening goal during a Champions League soccer match against Chelsea at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain. Barcelona on Thursday Aug. 5, 2021 that Lionel Messi will not stay with the club. Barcelona said in a statement that a deal between the club and the player had been reached but financial "obstacles" made it impossible for the player to remain with the club. It blamed "Spanish league regulations" for not allowing the club to sign a new contract with the player. His previous one had ended on June 30.(AP Photo/Manu Fernandez, File)
Ο Λιονέλ Μέσι με την φανέλα της Μπαρτσελόνα AP

Χαμός γίνεται με το μέλλον του Λιονέλ Μέσι καθώς το συμβόλαιο του αργεντίνου με την Παρί Σεν Ζερμέν λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και παρά το γεγονός πως οι γάλλοι έχουν τον πρώτο λόγο, δεν έχει επέλθει μέχρι στιγμής οριστική συμφωνία.

Για τον Αργεντίνο σταρ πλην της Παρί ενδιαφέρονται και ομάδες από τη Σαουδική Αραβία και το MLS ενώ πάντα παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής στην Μπαρτσελόνα.

Για τον Μέσι μίλησε μετά από το τέλος του Clasico ένας από τους παλιούς του συμπαίκτες στην Μπαρτσελόνα που έκρινε μάλιστα την αναμέτρηση πετυχαίνοντας ένα από τα δύο γκολ των Μπλαουγκράνα.

Ο λόγος για τον Σέρχι Ρομπέρτο ο οποίος θέλει να επιστρέψει ο Λίο άμεσα στην Βαρκελώνη καθώς δεν του αξίζει η συμπεριφορά που εισπράττει στο Παρίσι.

"...Ελπίζω να επιστρέψει ο Μέσι. Τον περιμένουμε. Δεν του αξίζει η μεταχείριση που λαμβάνει στο Παρίσι. Περιμένουμε τον Λιο, τον θέλουμε στην Μπάρτσα..."

Θυμίζουμε, ότι ο Ρομπέρτο βρίσκεται στην Μπαρτσελόνα από το 2006 και το τωρινό του συμβόλαιο με τους ισπανούς εκπνέει το καλοκαίρι του 2024.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Τσέλσι: Θέλει τερματοφύλακα με... θέμα στα βολέ

Παρί: Το αφεντικό τρελάθηκε! Έτοιμη για μεταγραφή 180 εκατ.

Μπαρτσελόνα: Παλιός της γνώριμος βρέθηκε στα αποδυτήρια και άρχισαν οι φημές

News 24/7

24MEDIA NETWORK