Μετά τη χαρά… τα προβλήματα

Μετά τη χαρά… τα προβλήματα
Η ισοπαλία απέναντι στον Παναθηναϊκό αποτέλεσε το γεγονός του Σαββατοκύριακου στις εξελίξεις του Λεβαδειακού και αναμφίβολα μία μεγάλη επιτυχία. Εν τούτοι, μόλις κόπασε ο ενθουσιασμός, εμφανίστηκαν τα προβλήματα που άφησε η αναμέτρηση με το "τριφύλλι".

Κατ’ αρχάς, τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην πόλη, στα οποία προκλήθηκαν ζημιές υλικές, αλλά και στο ίματζ της ομάδας. Επιπλέον, οι αντιδράσεις των φιλάθλων στις κερκίδες ήταν απρόβλεπτος και κατά συνέπεια όλες οι αρχές ήταν σε επιφυλακή καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς.

Μέσα στον… πανικό, ο πρόεδρος του Λεβαδειακού, Γιάννης Κομπότης, ο οποίος προσπαθούσε να διατηρήσει την ηρεμία στο γήπεδο. " Ο Παναθηναϊκός μετέφερε το πρόβλημα σε εμάς με το να μην πάρει εισιτήρια για τον κόσμο του και εμείς έπρεπε να τρέχουμε σε όλη την πόλη για να προσέχουμε μη γίνει της… Κορέας. Ηρθαν δύο χιλιάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού, ανακατεύτηκαν με τους υπολοίπους μέσα στο γήπεδο και ήμουν σε όλο το παιχνίδι στα καρφιά για να μην ξεφύγει η κατάσταση", τόνισε ο κ. Κομπότης.

Παράλληλα, ο επικεφαλής της ομάδας της Λιβαδειάς πρόσθεσε: "Την επόμενη φορά που μεγάλη ομάδα, με κόσμο από πίσω της, δεν πάρει εισιτήρια επίσημα για τους οπαδούς της, θα κλείσω όλες τις θύρες πέραν μιας εξέδρας για τους δικούς μας φιλάθλους".

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Νίκος Δημητρόπουλος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και τα αποτελέσματα δείχνουν πειραγμένους συνδέσμους. Αυτό σημαίνει ότι θα μείνει στην καλύτερη περίπτωση εκτός αγωνιστικής δραστηριότητας για περίπου δύο εβδομάδες. Επιπλέον, ο Μάριο Γκούρμα θα χάσει μόλις δύο προπονήσεις λόγω του προβλήματος στην ωμοπλάτη.

Ανετα τους Νέους

Φιλικό με την ομάδα των Νέων διεξήχθη τη Δευτέρα στα Λεύκτρα, με την ανδρική ομάδα να αποτελείται από ποδοσφαιριστές που δεν ήταν στην αρχική ενδεκάδα στον αγώνα της Κυριακής. Το αποτέλεσμα ήταν 9-0 υπέρ των Ανδρών, με τα τέρματα να επιτυγχάνονται από τους Ιορντάντσε (3), Βελετάνη (2), Παππά, Μαχαίρα, Θεοδοσιάδη και Ντανίλο.

Ο Ρούσεφ που αγωνίστηκε με την ομάδα των Νέων (όπως και οι Καρακώστας, Καρακατσάνης, Λάζορικ) αποχώρησε για προληπτικούς λόγους.

Η σύνθεση: Δημητράς, Τοπολιάτης, Θεοδοσιάδης, Παπαδόπουλος, Μασάρα, Βελετάνης, Παππάς, Ντανίλο, Μαχαίρας, Αλεξ, Ιορντάντσε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK