Μετά την Ούνιξ το ιστορικό ραντεβού

Οριστικοποιήθηκε για το βράδυ της Παρασκευής (15/9) η μεγάλη συνάντηση μεταξύ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του Γιάννη Αλαφούζου για τη συμφωνία επί της αποπληρωμής των χρεών και την αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Πιθανότατα για τη "ΒΙΑΝΕΞ" πάει το ραντεβού.

Μετά την Ούνιξ το ιστορικό ραντεβού

Ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε να "τρέξει" ακόμη πιο γρήγορα τις χρονικές εξελίξεις γύρω απ' το ιδιοκτησιακό και την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού, προγραμματίζοντας το ραντεβού κορυφής με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για το βράδυ της Παρασκευής (15/9).

Ενώ αρχικά οι δύο άνδρες, μέσω των συνεργατών τους, είχαν οριοθετήσει την ιστορική συνάντησή της για τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ο μεγαλομέτοχος της "πράσινης" ΠΑΕ, έχοντας ξεκάθαρη διάθεση για να μην υπάρξουν χρονοτριβές και να μην "σέρνεται" για μεγάλο διάστημα το θέμα της πιθανής μεταβίβασης του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού στο πρότζεκτ του PAO Foundation, αποφάσισε να φέρει πιο κοντά χρονικά την εκ του σύνεγγυς επαφή με τον διοικητικό ηγέτη της ΚΑΕ.

Σε επικοινωνία που είχαν οι συνεργάτες τους το μεσημέρι της Πέμπτης (13/9), συμφωνήθηκε να γίνει το ιστορικό ραντεβού Δημήτρη Γιαννακόπουλου-Γιάννη Αλαφούζου την Παρασκευή, λίγο μετά τον φιλικό αγώνα μπάσκετ, μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Ούνιξ στο ΟΑΚΑ.

Αυτό που έχει απομείνει ως μοναδική εκκρεμότητα είναι ο τόπος της συνάντησής τους. Το πιο πιθανό πάντως είναι να πραγματοποιηθεί στα κεντρικά της "ΒΙΑΝΕΞ".

Βασικό θέμα συζήτησης των δύο ανδρών θα είναι ο τρόπος με τον οποίο θα μπορέσει να προχωρήσει η διαδικασία της παραχώρησης της ΠΑΕ στην κίνηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος έχει θέσει ως Νο1 προϋπόθεση την παράδοση της εταιρίας "καθαρής" από χρέη.

Η πλευρά του Αλαφούζου έχει ξεκαθαρίσει (κατά την πλευρά Γιαννακόπουλου έχει "δεσμευτεί") πως θα καλύψει τα χρέη που δημιουργήθηκαν επί ημερών της και πάνω σ' αυτό το σκέλος έχει επικεντρωθεί εδώ και λίγες εβδομάδες η διαπραγμάτευση μεταξύ των συνεργαστών τους, ως προς το ποσό που θα (απο)πληρωθεί απ' τον Mr.ΣΚΑΪ.

Το κλίμα και η διάθεση που βγαίνει ΚΑΙ από τις δύο πλευρές, είναι πολύ θετικό και γενικά υπάρχει μία προχωρημένη αίσθηση πως η όλη διαδικασία έχει φτάσει στο... όριο της συμφωνίας.

Περισσότερα θα διαφανούν βεβαίως στο ραντεβού που θα κάνουν οι δύο "κεφαλές" της ΠΑΕ και της ΚΑΕ την Παρασκευή, όμως και μόνο το γεγονός ότι φτάνουμε πλέον σ’' ένα τέτοιο ραντεβού κορυφής, όλα δείχνουν πως η προεργασία που έχει γίνει όλο αυτό το διάστημα έχει οδηγήσει τις εξελίξεις ένα βήμα απ' την τελική συμφωνία και ένα ιστορικό deal, που μπορεί να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό -συνολικά ως σύλλογο- σε μία νέα εποχή...

News 24/7

24MEDIA NETWORK