Μετά τις έξι το έκτακτο ΔΣ στον Παναθηναϊκό: Τι θα συζητηθεί

Δύσκολη ημέρα για τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Παναθηναϊκό η σημερινή. Μετά τις έξι το απόγευμα προγραμματίστηκε το ΔΣ της ΠΑΕ όπου θα συζητηθεί η επόμενη ημέρα του συλλόγου.

Μετά τις έξι το έκτακτο ΔΣ στον Παναθηναϊκό: Τι θα συζητηθεί
alafouzos ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ημέρα μόνο εύκολη δεν είναι για τον Γιάννη Αλαφούζο. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κήδεψε τον πατέρα του Αριστείδη στον ιερό ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι στις 12 το μεσημέρι. Μέσα σε όλη αυτή τη δύσκολη ψυχολογική κατάσταση, είχε τώρα το μεσημέρι ένα σοβαρό ραντεβού όπου έπεσαν υπογραφές για την αγορά κάποιον πλοίων, κάτι το οποίο δεν μπορούσε να πάρει αναβολή.

Πάμε λοιπόν για το περίφημο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο μετά τις έξι το απόγευμα. Όλα τα μέλη της ΠΑΕ είναι stand by. Στο ΔΣ θα φανούν δύο πράγματα.

α) Οι προθέσεις του Γιάννη Αλαφούζου. Μέσα του έχει "σπάσει" κάτι μετά τα όσα έχουν γίνει. Η επόμενη ημέρα δύσκολα θα τον βρει στη θέση του στην ΠΑΕ, αλλά ο ίδιος δεν έχει διάθεση να "πιστολιάσει" την ομάδα. Ψάχνει πιο έντονα από ποτέ διάδοχη κατάσταση και ένα μοντέλο μετάβασης στην επόμενη ημέρα. Προς το παρόν δεν υπάρχει όμως ακόμα κάποιος συμπαίκτης ή επενδυτής.

β) Στο ΔΣ θα παρθούν αποφάσεις όχι μόνο για την υπερασπιστική γραμμή μετά τη διακοπή του αγώνα στη Λεωφόρο, αλλά υπάρχει και ξεκάθαρη διάθεση να κυνηγήσει νομικά και τον Βλάνταν Ίβιτς θεωρώντας ότι ανεξάρτητα από το γεγονός του τραυματισμού του από αντικείμενο, έστριψε όλο αυτό για να ευνοηθεί η ομάδα του και να στήσει ένα εξαιρετικό θέατρο όπως αναφέρουν πηγές μέσα από την ομάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK