Μετά το 8ο πάμε για το... 15ο

Μετά το 8ο πάμε για το... 15ο
Η επίσημη παρουσίαση των σουϊτών του Νέου Γηπέδου Γ.Καραϊσκάκης, έγινε την Τρίτη (3/2) στο ξενοδοχείο HILTON (αίθουσα Τερψιχόρη). Η παρουσίαση που περιελάμβανε μεταξύ άλλων και επίδειξη δείγματος Σουίτας σε φυσικό μέγεθος (Mock-up), έγινε από τον Πρόεδρο της Καραϊσκάκη Α.Ε, κ. Σωκράτη Κόκκαλη, και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Intra Development, κ. Δημήτρη Ανδριόπουλο.

Ο κ. Ανδριόπουλος είπε: « Θα αναρωτιέστε γιατί ενώ έχουμε διαθέσει ήδη όλες τις σουϊτες κάνουμε αυτή την εκδήλωση. Κατ' αρχάς για να ευχαριστήσουμε τις εταιρίες για την εμπιστοσύνη τους σε αυτό το καινούργιο προϊόν. Επίσης γιατί θέλουμε να δείξουμε τί ακριβώς είναι. Δημιουργούμε ένα νέο προϊόν πάνω στο οποίο λειτουργούν άλλοι. Εχουμε ακούσει πολλές φορές να λένε θα κάνουμε σουϊτες σαν του Καραϊσκάκη. Είναι σημαδιακή η σημερινή μέρα. Είναι ένα νέο προϊόν που εισάγει νέα ήθη και έθιμα στις ομάδες. Ανάμεσά μας βρίσκονται μισθωτές και τραπεζίτες οι οποίοι πίστεψαν στο έργο. Σε αυτό τον ιστορικό χώρο ο οποίος αρχικά ήταν ποδηλατοδρόμιο και αργότερα φιλοξένησε πολλές μεγάλες διοργανώσεις αλλά και μεγάλους ποδοσφαιρικούς άγωνες, χτίζεται ένα αμιγώς ποδοσφαιρικό γήπεδο. Το γήπεδο αυτό αλλάζει τα δεδομένα μετά από 100 σχεδόν χρόνια. Στο γήπεδο αυτό θα γίνουν 10 ματς τον Αύγουστο στο πλαίσιο του Αθήνα 2004. Αμέσως μετά ο Ολυμπιακός θα δίνει τους αγώνες του ενώ τελευταία μάθαμε πως το νέο Καραϊσκάκη επέλεξε η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου των Ανδρών για να δώσει τους έξι προκριματικούς της αγώνες στο πλαίσιο του Μουντιάλ 2006. Θέλουμε όσοι πηγαίνουν στο Καραϊσκάκη να λένε πως αξίζουν τα λεφτά τους. Ολοι θα είναι υπερήφανοι για το γήπεδο αυτό. Θα είναι χόρος αναψυχής. Οσοι μίσθωσαν τα καταστήματα θα δουλεύουν και τις καθημερινές, όχι μόνο τις μέρες των αγώνων. Πιστεύουμε πως το νέο αυτό προϊόν δημιουργεί κίνητρο και μπορεί να βοηθήσει ν' αλλάξουν τα στραβά από τα οποία υποφέρει το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Ο Σωκράτης Κόκκαλης είπε: « Σήμερα είναι πρώτη επίσημη παρουσίαση του Καραϊσκάκη αλλά και η τελευταία πριν τα εγκαίνια. Κατορθώσαμε μετά από αρκετά χρόνια να καταλήξουμε σε αυτή την ευχάριστη στιγμή. Να αποκτήσει δηλαδή ο Ολυμπιακός το καινούργιο γήπεδό του. Το γήπεδο θα στολίζει τον Πειραιά και οι φίλοι μας θα μπορούν να παρακολουθούν αγώνες σε ωραίο κλίμα. Σε κλίμα διαφορετικό από αυτό που βλέπετε σήμερα στα γήπεδα. Τα γήπεδα προδιαθέτουν τους φιλάθλους σε άλλη συμπεριφορά. Τα φαινόμενα βίας οφείλονται και στο ότι δεν υπάρχουν ωραία γήπεδα στη χώρα μας. Το Καραϊσκάκη θέλουμε να γίνει «στέκι» των φιλάθλων όλες τις μέρες. Οχι μόνο τις ημέρες των αγώνων. Ελπίζουμε να αποκτήσουν γήπεδο και οι άλλες ομάδες και να έχουν θετική κατάληξη οι διαπραγματεύσεις τους. Θέλω να ευχαριστήσω σήμερα τους πρώτους πελάτες μας. Οταν λέω πελάτες το λέω με την καλή έννοια... Είναι οι πρώτοι τους οποίους καλωσορίζουμε στο νέο γήπεδο του Ολυμπιακού. Τους υποσχόμαστε ότι εκτός από το ευχάριστο περιβάλλον που είδατε, του χρόνου να τους προσφέρουμε και ωραίο θέαμα. Αυτό σημαίνει καλή ομάδα, κύπελλα, πρωταθλήματα και τίτλους. Πιστεύω πως το Καραϊσκάκη θα είναι η αρχή της επόμενης επταετίας του Ολυμπιακού για να κατακτήσουμε άλλα επτά πρωταθλήματα. Με το 8ο το φετινό να τα κάνουμε 15. Αυτό το λεώ γιατί είναι εδώ οι παίκτες και ο προπονητής και οι πελάτες έχουν απαιτήσεις.



Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υπουργό Πολιτισμού, Ευάγγελο Βενιζέλο, που ξεκίνησε τη διαδικασία διαπραγμάτευσης με την ΕΟΑ. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Αγιοστρατίτη, την εταιρία ΔΕΚΑΘΛΟΝ του κ. Συναδινού που εκπόνησαν τα σχέδια αυτού του ωραίου γηπέδου αλλά και την εταιρία ΑΒΑΞ γιατί θα είναι ρεκόρ, ίσως και παγκόσμιο, η διεκπεραίωση αυτού του γηπέδου σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Ευχαριστώ επίσης την κοινοπραξία των τραπεζών, με επικεφαλής την Alpha Bank και την Αγροτική Τράπεζα, με τους οποίους συμφωνήσαμε για το δάνειο που ήταν απαραίτητο για την κατασκευή του Σταδίου. Ελπίζω αυτά που σας είπα να γίνουν πραγματικότητα. Είναι πράγματι μεγάλο έργο για εμάς τους Ολυμπιακούς αλλά και όλους τους φιλάθλους.



Θέλω να σας ευχαριστήσω και να πω πως από το τέλος του Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. Η συμφωνία που κάναμε πρόσφατα με την CITIBANK θα δώσει τη δυνατότητα αποπληρωμής των διαρκείας σε εκείνους που την χρησιμοποιούν σε 36 άτοκες δόσεις. Η περίοδος διάθεσης ξεκινά από τα τέλη Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει ως τα τέλη Απριλίου. Συνολικά έχουμε κατ' αρχήν αποφασίσει να διαθέσουμε 15.000 διαρκείας ώστε περίπου 20.000 εισιτήρια να μείνουν για τους φιλάθλους μας αλλά και των άλλων ομάδων με προτεραιότητα φυσικά στα μέλη του Ολυμπιακού. Τα μέλη επεκτείνονται και στις ηλικίες από 0-18. Στην πρόσφατη συνεδρίαση του συμβουλίου μας αποφασίσαμε την ίδρυση του Junior Club και θα μπορούν πλέον μικρά παιδάκια να μπαίνουν στη διαδικασία του φιλάθλου του Ολυμπιακού. Θα έχουν τα δικά τους προνόμια. Η νέα γενιά είναι κάτι στο οποίο πιστεύω. Θα δει τον Ολυμπιακό μας ακόμη πιο μεγάλο. Οχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη».





Το ποδοσφαιρικό τμήμα εκπροσώπησε ο προπονητήςτου Ολυμπιακού Ολεγκ Προτάσοφ, και οι τρεις αρχηγοί Τζόρτζεβιτς, Καρεμπέ και Ζιοβάνι. Απαντες μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τα όσα είδαν (έγινε μέσω βίντεο virtual tour στο νέο Καραϊσκάκη) στην εκδήλωση, μιας και όπως όπως όλοι ανέφεραν είναισφοδρή τους επιθυμία να αγωνιστούν σε αυτό.



Ο Ουκρανός τεχνικός στάθηκε στη σημασία του νέου σταδίου Καραϊσκάκη, ενώ απέφυγε διπλωματικά να σχολιάσει την δήλωση του προέδρου του Ολυμπιακού περί των 15 πρωταθλημάτων. Ακόμα ο κ. Προτάσοφ μίλησε και για τους τραυματισμούς που ταλαιπωρούν φέτος την ομάδα: «Πρέπει να είναι υπερήφανος ο Ολυμπιακός για το γήπεδο αυτό. Τέτοια γήπεδα θα αλλάξουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι πάρα πολύ ωραίο και νομίζω πως σε τέτοια γήπεδα δε θα γίνονται αυτά που γίνονται σήμερα στο ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να χαίρεται ο κόσμος το στολίδι αυτό. Νομίζω πως το γήπεδο αυτό θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη. Εγώ σαν προπονητής κοιτώ το επόμενο ματς. Κοιτώ να έχω την ομάδα έτοιμη και σε καλή κατάσταση για να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Να αρέσει στον κόσμο. Κοιτώ λοιπόν να πάρουμε το 8ο πρωτάθλημα και μετά βλέπουμε. Πράγματι φέτος είχαμε πολλούς τραυματισμούς αλλά νομίζω πως έχει το υλικό η ομάδα για να αντικαθιστά όσους έχουν τραυματιστεί. Και οι παίκτες όλοι όσοι παίζουν μπορούν να βοηθήσουν».


Ο Ζιοβάνι από την πλευρά του δεν θα μπορούσε παρά να είναι ανυπόμονος: «Είναι πολύ ωραίο το γήπεδο. Δεν βλέπω την ώρα να παίξω σε αυτό. Είναι πάρα πολύ καλό να υπάρχει τέτοιο γήπεδο στην Ελλάδα».


Ο Τζόρτζεβιτς πάλι είναι ένας από τους τυχερούς που είχε προλάβει να αγωνιστεί στο Καραϊσκάκη, έχοντας σκοράρει μάλιστα σε αυτό και απέναντι στον «αιώνιο»: «Είμαι από τους λίγους τυχερούς που έχουν παίξει στο παλιό Καραϊσκάκη. Περιμένουμε με αγωνία να ολοκληρωθεί το νέο. Θα είναι από τα καλύτερα της Ευρώπης και το λέμε εμείς οι παίκτες που έχουμε πάει σε πολλά. Επιθυμία μας είναι να επιστρέψουμε στο Καραϊσκάκη με το 8ο».


Ο Κριστιάν Καρεμπέ αφού εκδήλωσε και αυτός την επιθυμία του να πατήσει το χορτάρι του νέου σταδίου έριξε το μπαλάκι στον πρόεδρο: «Θα ήθελα να παίξω στο νέο Καραϊσκάκη. Θα είναι πολύ ωραίο γήπεδο. Σήμερα είμαι παίκτης του Ολυμπιακού αλλά δεν ξέρω τί θα γίνει αύριο. Δεν ξέρω τί θα γίνει. Δεν μπορώ να πω. Θέλω να μείνω αλλά θα αποφασίσουμε μαζί με τον πρόεδρο».







News 24/7

24MEDIA NETWORK