Μετά το "καρφί" του Μπάκα, αντέχει άλλο χτύπημα η Μίλαν;

Λίγες ώρες πριν το κρίσιμο ματς με την ΑΕΚ, η Μίλαν δέχτηκε νέο "χτύπημα", αυτή τη φορά από τον Κάρλος Μπάκα που αγωνίζεται τη φετινή σεζόν δανεικός στην Βιγιαρεάλ...

AC Milan's Carlos Bacca, left, celebrates with his teammate Gianluca Lapadula after scoring his side's second goal during a Serie A soccer match between AC Milan and Chievo Verona, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, March 4, 2017. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan's Carlos Bacca, left, celebrates with his teammate Gianluca Lapadula after scoring his side's second goal during a Serie A soccer match between AC Milan and Chievo Verona, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, March 4, 2017. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Δεν βρίσκει χρόνο να ηρεμήσει η Μίλαν. Οι "ροσονέρι" έχασαν με 3-2 στο ντέρμπι του Μιλάνου από την Ίντερ και έφτασαν έτσι στις τέσσερις ήττες στις οκτώ πρώτες αγωνιστικές, με αρκετούς να εκτιμούν πως αν συνεχιστούν αυτά τα αποτελεσματα ο Μοντέλα θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν.

Όλα αυτά έχουν κάνει κρίσιμο για τον ιταλικό σύλλογο το ματς με την ΑΕΚ για το Europa League (θα υπάρξουν κλυδωνισμοί σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος), ωστόσο μόνο ήρεμα δεν προετοιμάζεται, με τον τελευταίο που φρόντισε να διαταράξει την ηρεμία της Μίλαν να είναι ένας δικός της παίκτης!

Αυτός είναι ο Κάρλος Μπάκα, που αγωνίζεται τη φετινή σεζόν στην Βιγιαρεάλ με τη μορφή δανεισμού (έχει οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι του 2018 με 15.500.000 ευρώ), με τον Κολομβιανό να αφήνει αιχμές για το επίπεδο της Μίλαν την τελευταία διετία.

"Ήμουν στη χειρότερη Μίλαν της ιστορίας. Μετά από 31 χρόνια ο πρόεδρος Μπερλουσκόνι ήθελε να πουλήσει το σύλλογο. Με τον προπονητή και τη νέα διοίκηση είχαμε διαφορετικές ιδέες, όμως προχωρώ με ψηλά το κεφάλι επειδή η Μίλαν παίζει στην Ευρώπη χάρη και εγώ είχα τη συμβολή μου σε αυτό.

Θα μπορούσα να τα είχα πάει καλύτερα την περασμένη διετία, όμως χρειαζόταν επίσης η βοήθεια της ομάδας και της διοίκησης. Είμαι ικανοποιημένος που η Μίλαν επέστρεψε στην Ευρώπη, ήταν ένας στόχος μου όταν άφησα την Σεβίλλη", δήλωσε ο 31χρονος φορ στο μέσο της πατρίδας του "W Radio Colombia".

News 24/7

24MEDIA NETWORK