Μετά το βραβείο των Ιταλών, έρχονται Γερμανοί για τον Ζαμπά

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Λέο Ζαμπά συμπεριλήφθηκε στη λίστα ιταλικής εφημερίδας μεταξύ των κορυφαίων ταλέντων στην Ευρώπη (60 συνολικά). Μερικές ημέρες αργότερα έγινε γνωστό ότι ο Βραζιλιάνος θα περάσει από τις... ακτινογραφίες γερμανικού κλαμπ που θα έρθει Τούμπα για να τον δει.

Μετά το βραβείο των Ιταλών, έρχονται Γερμανοί για τον Ζαμπά

Ο Λέο Ζαμπά πήγε στον ΠΑΟΚ από την Αχμάτ Γκρόζνι (σ.σ. έναντι 2,5 εκατομμυρίων ευρώ) με τους περισσότερους να μιλούν και να γράφουν για τη... φλέβα χρυσού που έχει χτυπήσει η οικογένεια Σαββίδη με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, προ ημερών ο 20χρονος Βραζιλιάνος κέρδισε κι ένα άτυπο βραβείο από την ιταλική εφημερίδα " Tuttosport".

Συγκεκριμένα, ο Ζαμπά συμπεριλήφθηκε στη λίστα που έφτιαξαν οι δημοσιογράφοι από τη γειτονική χώρα, με τα 60 κορυφαία ταλέντα που παίζουν μπάλα στην Ευρώπη.

Η κινητικότητα γύρω από τ' όνομα του παίκτη των "ασπρόμαυρων" συνεχίζεται, καθώς δημοσίευμα του Sport24.gr αναφέρει ότι για χάρη του θα γίνει γερμανικό ταξίδι παρακολούθησης στη Θεσσαλονίκη!

Το ρεπορτάζ σημειώνει ότι scouts της Λειψίας θα βρεθούν στην Τούμπα για να δουν τον Ζαμπά στα παιχνίδια με την Τσέλσι και την ΑΕΚ στις 20 & 23/9 αντίστοιχα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK