Μετά τον Μπλάζιτς, ποιος…
Ανακοινώθηκε και ο τερματοφύλακας Μπλάζιτς από τον Παναιτωλικό για τα επόμενα δύο χρόνια, ενώ η υπογραφή είχε μπει την προηγούμενη εβδομάδα, όπως είχαμε αναφέρει σχετικά. Πάντως δεν προπονήθηκε την Παρασκευή.
Απών ο Χαριστέας που θα λείψει για μια εβδομάδα το λιγότερο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως έχει σοβαρό τραυματισμό. Καμαρά και Μουμίν ακολούθησαν ξεχωριστό πρόγραμμα από τους υπόλοιπους, ενώ ο Σιόντης συμμετείχε κανονικά ακόμα και στο “οικογενειακό διπλό”.
Ο Μπάμπης Τεννές θα προπονήσει τους ποδοσφαιριστές του πρωί και απόγευμα το Σάββατο, πριν από το διήμερο ρεπό. Η επιστροφή στην προετοιμασία έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη.
Μεταγραφική “άπνοια” και την Παρασκευή, αλλά οι διοικούντες τον Παναιτωλικό δεν έχουν την “πολυτέλεια” για χαλάρωση και θα βρίσκονται στις επάλξεις όλες τις επόμενες ημέρες. Ίσως μάλιστα το Σάββατο να υπάρξει κάποια ουσιαστική εξέλιξη και όχι βέβαια για την περίπτωση του Άπια, για τον οποίο δεν υπήρξε ποτέ ενδιαφέρον.
Στο μεταξύ δυσαρέσκεια έχει δημιουργηθεί σε μερίδα φίλαθλων που προμηθεύτηκαν κάρτα διαρκείας για την υπό κατασκευή κερκίδα και διαπιστώνουν πως θα τοποθετηθεί σ’ αυτή προστατευτικό (δίχτυ ή κιγκλίδωμα) που θα περιορίζει την ορατότητα.