Μετά τον Γκιουλέρ, Μπάρτσα και Ρεάλ κοντράρονται και για τον "Μεσίνιο"

Την εξέλιξη του Γουίλιαν Εστεβάο παρακολουθούν στενά Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του το Relevo . Στα 60.000.000 οι απαιτήσεις της Παλμέιρας.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez and Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti, right, greet each other before a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Sunday, Oct. 16, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Η αγκαλιά Αντσελότι - Τσάβι AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Τα ραντάρ τους στην αγορά της Βραζιλίας έχουν τα κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ καθώς μόνο λίγα δεν είναι τα μεγάλα ταλέντα που μεγαλουργούν στη χώρα της Μέσης Ανατολής.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του το Relevo, ένας απ΄αυτούς είναι και το νεαρό αστέρι της Παλμέιρας, Γουίλιαν Εστεβάο ή όπως τον φωνάζουν στη Βραζιλία, "Μεσίνιο", ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στο Μουντιάλ U17 με 3 γκολ και 4 ασίστ στο ενεργητικό του.

Ρεάλ και Μπαρτσελόνα παρακολουθούν στενά την εξέλιξή του και δεν αποκλείεται να γίνει μάχη ανάλογη με εκείνη που έγινε πρόσφατα για την απόκτηση του Αρντά Γκιουλέρ.

Θυμίζουμε πως η Μπαρτσελόνα τα είχε βρει σε όλα τόσο με τον Γκιουλέρ όσο και με την Φενέρμπαχτσε αλλά το deal χάλασε τη τελευταία στιγμή καθώς η Ρεάλ κατέθεσε μεγάλη, οικονομικά, πρόταση τόσο στον παίκτη όσο και στην τουρκική ομάδα.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος του Relevo, η Παλμέιρας φέρεται πως αξιώνει για τον παίκτη ένα ποσό κοντά στα 60.000.000 ευρώ, ένα ποσό δηλαδή κοντά σ' αυτό που δαπάνησαν οι Μαδριλένοι για την απόκτηση του συμπαίκτη του, Έντρικ, ο οποίος αναμένεται να ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Μπάγερν δίνει ποσό μαμούθ στον Τούχελ για να διορθώσει τα δύο λάθη του καλοκαιριού

Μάντσεστερ Γιουνάινεντ: Ο Βαράν καλοβλέπει την πόρτα της εξόδου, με τόσα χρήματα τον δίνουν οι "Κόκκινοι Διάβολοι"

Ο βιονικός Μόντριτς έκλεισε άλλο ένα μεγάλο ραντέβου και ετοιμάζεται για το last dance

News 24/7

24MEDIA NETWORK