Μετά τον Λακαζέτ, ο Βενγκέρ θέλει να φέρει και το... ταίρι του στην Άρσεναλ

Μετά την απόκτηση των Λακαζέτ και Ομπαμεγιάνγκ, ο Αρσέν Βενγκέρ ετοιμάζεται για νέο "μπαμ" με πρωτοκλασάτο ποδοσφαιριστή της Λυών που θα προκαλέσει αίσθηση. Πάνω από 55.000.000€ θα κοστίσει το deal.

Frances Nabil Fekir, controls the ball during the international friendly soccer match between France and Brazil at the Stade de France, north of Paris, France, Thursday, March 26, 2015. (AP Photo/Michel Euler)
fekir AP IMAGES

Αποφασισμένος να φτιάξει ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο είναι ο Αρσέν Βενγκέρ. Όπως αναφέρουν αγγλικά δημοσιεύματα, αφού απέκτησε δυο ικανότατους επιθετικούς (Λακαζέτ, Ομπαμεγιάνγκ), τώρα θέλει να κλείσει και μεσοεπιθετικό από το... πάνω ράφι.

Το όνομα αυτού, Ναμπίλ Φεκίρ! Ο 24χρονος αρχηγός της Λυών έχει δυο χρόνια ακόμα συμβόλαιο και δεν σκέφτεται να το ανανεώσει, οπότε ο έμπειρος τεχνικός θέλει να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις από τώρα! Προτού δηλαδή αγωνιστεί στο Μουντιάλ με την εθνική ομάδα της Γαλλίας.

Φυσικά το κόστος της μεταγραφής θα ξεπεράσει τα 55.000.000€, όμως ο Αλσατός φέρεται διατεθειμένος να... ξοδέψει από τώρα, έτσι ώστε να μην μπει σε διαδικασία παζαριών το καλοκαίρι.

Εζίλ - Φεκίρ - Λακαζέτ και Ομπαμεγιάνγκ! Καθόλου άσχημα...

AP Photo/Michel Euler

News 24/7

24MEDIA NETWORK