Μετά τον Μαλντίνι, έτοιμη και για το "μπαμ" εντός γηπέδου!

Η Μίλαν διαπραγματεύεται με την Τσέλσι για την απόκτηση του Τιεμουέ Μπακαγιόκο, ωστόσο ο μεγάλος στόχος των "ροσονέρι" βρίσκεται στο ρόστερ της... Παρί Σεν Ζερμεν σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα.

PSG players celebrate with Julian Draxler, second right, who scored his side's seventh goal during the French League One soccer match between Paris Saint Germain and Monaco at the Parc des Princes stadium in Paris, Sunday, April 15, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG players celebrate with Julian Draxler, second right, who scored his side's seventh goal during the French League One soccer match between Paris Saint Germain and Monaco at the Parc des Princes stadium in Paris, Sunday, April 15, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Με τον Λεονάρντο να έχει επιστρέψει στο ρόλο του γενικού διευθυντή (και τον Μαλντίνι σε αυτόν του στρατηγικού συμβούλο)υ η Μίλαν εμφανίζεται άκρως δραστήρια τα τελευταία 24ωρα στο μεταγραφικό παζάρι και η περίπτωση του Μπακαγιόκο είναι ενδεικτική.

Οι "ροσονέρι" αναζητούν ένα χαφ για να δυναμώσουν τον άξονά τους και η Τσέλσι έχει διάθεση να τον παραχωρήσει αν ικανοποιηθεί οικονομικά, με τον στόχο της ιταλικής ομάδας να είναι να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού διατηρώντας οψιόν αγοράς του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πέρα όμως από την περίπτωση Μπακαγιόκο για την ανασταλτική της λειτουργία, η Μίλαν έχει στο μυαλό της και τον Τζούλιαν Ντράξλερ, με την "Corriere dello Sport" να υποστηρίζει πως ο Γερμανός διεθνής είναι ο παίκτης με τον οποίο θέλει να κάνει τη διαφορά στην ομάδα του ο Τζενάρο Γκατούζο.

Σε περίπτωση απόκτησής του θα συνθέσει μία τριπλέτα-φωτιά στην επίθεση μαζί με τους Ιγκουαΐν και Σούσο, με την Μίλαν από την πλευρά της να επιθυμεί να τον αποκτήσει και αυτόν ως δανεικό και να σκέφτεται μάλιστα να συμπεριλάβει ως έμψυχο αντάλλαγμα τον Ρικάρντο Ροντρίγκες για να ρίξει το κόστος του ενδεχόμενου deal με τους Παριζιάνους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK