Μετά τον Μήτρογλου "καίει" και δεύτερο Έλληνα η Φούλαμ

Ο Κώστας Μήτρογλου πήγε στην Φούλαμ τον Γενάρη του 2014 για καλύτερα, όμως παραλίγο να καταστρέψει την καριέρα του. Το ίδιο φαίνεται πως κινδυνεύει να πάθει και δεύτερος Έλληνας που περνάει δύσκολα στους "κότατζερς" στους οποίους πήγε επίσης... Γενάρη. Διαβάστε ποιος είναι.

Werder Bremen's Thanos Petsos, left, and Schalke's Eric Maxim Choupo-Moting challenge for the ball during the German Bundesliga soccer match between FC Schalke 04 and Werder Bremen in Gelsenkirchen, Germany, Sunday, Nov. 6, 2016. (AP Photo/Martin Meissner)
Thanos Petsos AP

Στις 31 Ιανουαρίου του 2014 η Φούλαμ μετά από δύσκολες διαπραγματεύσεις απέκτησε τον Κώστα Μήτρογλου από τον Ολυμπιακό, σε μία μεταγραφή που ξεπέρασε τελικά τα 15.000.000€.

Έτσι, το όνειρο του "πιστολέρο" να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ έγινε πραγματικότητα. Στη συνέχεια, βέβαια, εξελίχθηκε σε εφιάλτη, αφού η Φούλαμ πίεζε τον παίκτη να επιστρέψει από έναν τραυματισμό, καθώς πάλευε για την παραμονή της στην κατηγορία.

Τελικά ο Μήτρογλου αγωνίστηκε μόλις σε τρία παιχνίδι με τους "κότατζερς", χωρίς γκολ και το καλοκαίρι επέστρεψε στον Ολυμπιακό με δανεισμό. Τα υπόλοιπα αποτελούν απλά ιστορία με τον Μητρογκολ πλέον να είναι... κανόνι στην Μπενφίκα.

ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ... ΠΑΘΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!

Ιανουάριος του 2017. Ο Θανάσης Πέτσος έξι μήνες μετά τη μεταγραφή του στην Βέρντερ Βρέμης δίνεται δανεικός στην Φούλαμ ( κόστισε περίπου 800.000€ και έχει οψιόν) με σκοπό να βοηθήσει στην προσπάθεια για άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Λίγους μήνες αργότερα, ο Έλληνας άσος όχι μόνο ταλαιπωρείται από συνεχόμενους τραυματισμούς, αλλά δεν έχει αγωνιστεί ούτε δευτερόλεπτο στο πρωτάθλημα! Η μοναδική του συμμετοχή είναι για επτά λεπτά κόντρα στην Χαλ του Μάρκο Σίλβα για το FA Cup.

Θυμίζουμε πως ο Πέτσος (25 ετών) απασχόλησε εντόνως Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό την περσινή περίοδο, οπότε δεν αποκλείεται να τον ακούσουμε και φέτος στα μεταγραφικά ρεπορτάζ των "αιωνίων".

Photo credit: AP Photo/Martin Meissner

News 24/7

24MEDIA NETWORK