Μετά τον Μουρίνιο και ο Ζιντάν "κάρφωσε" τον Μπενζεμά

Η συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης ΑΠΟΕΛ - Ρεάλ έβγαλε... είδηση, αφού ο Ζινεντίν Ζιντάν πέταξε σπόντα για την αφλογιστία του Μπενζεμά, λίγες ημέρες μετά τις δηλώσεις του δεύτερου για το... κράξιμο του Μουρίνιο προς το πρόσωπο του για τον ίδιο λόγο!

Μετά τον Μουρίνιο και ο Ζιντάν "κάρφωσε" τον Μπενζεμά
zidane mourinho benzema

Δεν χρειάζεται να είσαι πυρηνικός επιστήμονας για να καταλάβεις πως η πίεση σε μία ομάδα όπως η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μεγάλη. Όταν μάλιστα η σεζόν δεν έχει ξεκινήσει καλά, στην προκειμένη περίπτωση η "βασίλισσα" βρίσκεται δέκα βαθμούς πίσω από την κορυφή και την Μπαρτσελόνα, τότε αρκετοί παίκτες βρίσκονται στο στόχαστρο.

Δυστυχώς για τον Καρίμ Μπενζεμά τα τελευταία χρόνια δέχεται τη μεγαλύτερη κριτική. Τόσο για τις εκτός έδρας... επιδόσεις του όσο και αυτές στον αγωνιστικό χώρο. Αποκορύφωμα η "βροχή" δημοσιευμάτων πως η Ρεάλ θα τον αντικαταστήσει το καλοκαίρι, φέρνοντας στη θέση του τον Μάουρο Ικάρντι ή επιθετικό ανάλογης αξίας.

Μετά από όλα αυτά ήρθε και ο προπονητής του, Ζινεντίν Ζιντάν, για να πατήσει ένα ακόμα... καρφί πάνω στον 30χρονο φορ. Ο "Ζιζού" δεν δίστασε να μιλήσει για την αφλογιστία του Μπενζεμά στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με τον ΑΠΟΕΛ (21/11, 21:45), κλείνοντας του το... μάτι.

"Είναι συνδυασμός πολλών πραγμάτων", απάντησε ο Ζιντάν σε ερώτηση για το αν έχει επηρεαστεί η επιθετική γραμμή λόγω της αφλογιστίας του Μπενζεμά και συνέχισε:

"Είναι ο πρώτος που θέλει να δώσει περισσότερα και ξέρει πως μπορεί να το κάνει. Όμως αυτή τη στιγμή συμβαίνει το αντίθετο και πρέπει εμείς να τον βοηθήσουμε. Εμείς νιώθουμε καλύτερα και το γκολ φέρνει αυτοπεποίθηση. Το κακό με τα γκολ είναι πως πρέπει να αρχίσεις να τα βάζεις. Μία-δυο-τρεις και ξαφνικά βγήκες από την... ξηρασία. Ελπίζουμε πως αυτό θα συμβεί με τον ΑΠΟΕΛ...".

Πριν λίγες ημέρες ο Μπενζεμά μίλησε για την ατάκα του Μουρίνιο, όταν ήταν προπονητής στην Ρεάλ, ο οποίος είxε δηλώσει για τον Γάλλο: "Εάν δεν μπορείς να κυνηγήσεις με σκύλο, κάντο με... γάτα. Βέβαια με σκύλο θα το κάνεις καλύτερα και το κυνήγι θα αποφέρει καλύτερους καρπούς".

Τότε ο Καρίμ έχασε κάθε σεβασμό για τον Πορτογάλο και οι δυο τους ήρθαν σε σύγκρουση. Λίγες ημέρες αργότερα, ο Ζιντάν άφησε αιχμές για την... αποτελεσματικότητα του παίκτη. Τυχαίο; Μπορεί ναι, μπορεί και όχι...

News 24/7

24MEDIA NETWORK