Μετά τον Μπεργκ "καρφιά" και από τον Εμποκού!

Ο Πολ Εμποκού έκανε λόγο για οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στον Παναθηναϊκό και τον... φρενάρουν όσον αφορά την παραμονή του! "Αισθανόμαστε μόνοι μας, θέλουμε να πληρωνόμαστε", είπε μεταξύ άλλων. Όλα αυτά λίγες ημέρες μετά τις αινιγματικές δηλώσεις του Μάρκους Μπεργκ που έφεραν και... πράσινη αντίδραση!

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
eboku EUROKINISSI SPORTS

Το έργο των Νίκου Λυμπερόπουλου και Μαρίνου Ουζουνίδη γίνεται δύσκολο όσο περνούν οι μέρες και δεν τακτοποιούνται οι οικονομικές υποχρεώσεις της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προς τους ποδοσφαιριστές. Την αρχή έκανε ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος στάθηκε στις καθυστερήσεις και άφησε ανοιχτά τα πάντα για το μέλλον του. Λίγες ημέρες αργότερα, ένας συμπαίκτης του έδωσε και... συνέχεια.

Ο λόγος για τον Πολ Εμποκού, ο οποίος μιλώντας στην NOVA τόνισε πως τα προβλήματα που υπάρχουν τον... φρενάρουν!

"Θα ήθελα να συνεχίσω, όμως σκέφτομαι μερικές στιγμές ότι υπάρχουν κάποια οικονομικά θέματα, κάποια θέματα πληρωμών, τα οποία όταν τα σκέφτομαι, κάπως με φρενάρουν. Και πάλι λέω ότι δεν εξαρτάται από εμένα. Εγώ θέλω. Όπως είπα, είμαι σε μια καλή ομάδα, με έναν καλό προπονητή, είμαι καλά με τους συμπαίκτες και είμαστε ένα καλό σύνολο.

Όμως ορισμένες φορές, αυτά που συμβαίνουν, με κάνουν να νιώθω ότι είμαστε μόνοι και ότι δεν υπάρχουν από πίσω άνθρωποι, οι οποίοι θα μπορέσουν να μας στηρίξουν. Και βεβαίως θα έλεγα επιπλέον, ότι όλοι θέλουμε να πληρωνόμαστε το μισθό μας. Από τη στιγμή που δουλεύουμε, θα θέλαμε στο τέλος κάθε μήνα να εισπράττουμε τα δεδουλευμένα μας", είναι το χαρακτηριστικό απόσπασμα όσων είπε ο Εμποκού στο συνδρομητικό κανάλι.

Κλείνοντας, τόνισε: "Μου αρέσει πάρα πολύ το γεγονός ότι βρίσκομαι εδώ. Τόσο σε εμένα, όσο και στην οικογένεια μου. Μας αρέσει πολύ η Ελλάδα και επιπλέον βρίσκομαι σε μια πολύ καλή ομάδα, με έναν πάρα πολύ καλό προπονητή. Οπότε η συνέχεια δεν εξαρτάται από εμένα. Όπως καταλαβαίνετε, εξαρτάται από την Κιέβο Βερόνα και από διάφορα οικονομικά θέματα. Πληρωμές και άλλα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK