Μετά τους Χάλαντ, Σόμποσλαϊ η Σάλτσμπουργκ ονειρεύεται και άλλη μεγάλη πώληση

Την περίπτωση του Όσκαρ Γκλουκ τσεκάρουν με μεγάλο ενδιαφέρον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ και Άρσεναλ, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή της η SUN.

Manchester United's head coach Erik ten Hag celebrates at the end the English Premier League soccer match between Manchester United and Liverpool at Old Trafford stadium, in Manchester, England, Monday, Aug 22, 2022. In background is Liverpool's manager Jurgen Klopp. (AP Photo/Dave Thompson)
Τεν Χαχ και Κλοπ δίπλα δίπλα AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Παίκτης της Σάλτσμπουργκ είναι από τον περασμένο Ιανουάριο ο νεαρός Ισραηλινός μέσος, Όσκαρ Γκλουκ για τον οποίο η αυστριακή ομάδα έβγαλε από τα ταμεία της σχεδόν 7.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της από την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο 19χρονος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την ομάδα από την Αυστρία και σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμά της η SUN ήδη την περίπτωσή του ποδοσφαιριστή τσεκάρουν κορυφαίες ομάδες της Premier League και δεν αποκλείεται να κινηθούν άμεσα για την απόκτησή του.

Ο λόγος για τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ και Άρσεναλ, οι οποίες περιμένουν τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο για να καταθέσουν επίσημη πρόταση στη Σάλτσμπουργκ για την αγορά του.

Μάλιστα, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, το προηγούμενο διάστημα την περίπτωση του 19χρονου χαφ εξέτασαν και οι Μπαρτσελόνα, Ντόρτμουντ και Άγιαξ.

Θυμίζουμε πως η Σάλτσμπουργκ έχει παραχωρήσει στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ουκ ολίγα ταλέντα τα τελευταία χρόνια με αποκορύφωμα τους Έρλινγκ Χάλαντ και Ντόμινικ Σομποσλάι οι οποίοι πωλήθηκαν αντί 20 και 36 εκατομμυρίων ευρώ αντίστοιχα.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Ίμπρα κρεμάσε τα παπούτσια του αλλά δεν ξεχνά: Τρέλανε τους ανθρώπους της Μίλαν με την κίνησή του

Απίστευτο! Η Μπράιτον άλωσε το Ολντ Τράφορντ με μόλις 18.2 εκατ. ευρώ

Ρεάλ: Το πουλέν του Αντσελότι μοίρασε "όχι" σε ομάδες της Premier League γιατί έχει μία επιθυμία

News 24/7

24MEDIA NETWORK