Mετά τους οπαδούς, "πέσιμο" σε Μπαλοτέλι και από τον Σάκι!

Δεν έφτανε στον Μάριο Μπαλοτέλι το γιουχάισμα με το οποίο τον "στόλισε" η κερκίδα στο ματς με την Πολωνία για το Nations League, ήρθαν και οι σκληρές κουβέντες του Αρίγκο Σάκι για να "δέσει το γλυκό".

Italy's Mario Balotelli during the UEFA Nations League soccer match between Italy and Poland at Dall'Ara stadium in Bologna, Italy, Friday, Sept. 7, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Italy's Mario Balotelli during the UEFA Nations League soccer match between Italy and Poland at Dall'Ara stadium in Bologna, Italy, Friday, Sept. 7, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ενός κακού μύρια έπονται και αυτό μπορεί να το προσυπογράψει με σιγουριά ο Μάριο Μπαλοτέλι. Ο φορ της Νις αποτελεί προσωπικό στοίχημα του Ρομπέρτο Μαντσίνι με την επιστροφή του στην εθνική Ιταλίας ύστερα από τέσσερα χρόνια στο "ψυγείο", όμως η καθιέρωσή του ως το "9άρι" της "σκουάντρα ατζούρα" μόνο εύκολη υπόθεση δε θα είναι.

Αυτό φάνηκε στο πλαίσιο του αγώνα με την Πολωνία για την πρεμιέρα του UEFA Nations League (1-1), με τον "Super Mario" να απογοητεύει και να γίνεται αποδέκτης έντονων αποδοκιμασιών από τους τιφόζι στο "Νταλ'Άρα", για να πάρει την σκυτάλη λίγες ώρες μετά ο Αρίγκο Σάκι.

Ο άλλοτε ομοσπονδιακός τεχνικός ήταν ιδιαίτερα επικριτικός απέναντι στον 27χρονο επιθετικό και με δηλώσεις που έκανε, άφησε να εννοηθεί πως αυτό που του λείπει δεν είναι η καλή φυσική κατάσταση αλλά η εξυπνάδα στο παιχνίδι του.

Italy's Mario Balotelli leaves the field as he is substituted during the UEFA Nations League soccer match between Italy and Poland at Dall'Ara stadium in Bologna, Italy, Friday, Sept. 7, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Italy's Mario Balotelli leaves the field as he is substituted during the UEFA Nations League soccer match between Italy and Poland at Dall'Ara stadium in Bologna, Italy, Friday, Sept. 7, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

"Ο Μπαλοτέλι; Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα, αλλά ακόμα και αν παίζεις τένις και ο συμπαίκτης σου πηγαίνει όπου νομίζει αυτός, τι να πεις και τι να κάνεις;", δήλωσε αρχικά ο Σάκι, για να προσθέσει με νόημα κατά του Μπαλοτέλι.

"Θα πρέπει να έχουμε κάποια πράγματα στο μυαλό μας. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό σπορ όπου αυτό που μετράει περισσότερο από τα πόδια είναι η εξυπνάδα.

Αυτό σημαίνει πως το πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να ψάξουμε για παίκτες που να διαθέτουν εξυπνάδα. Έπειτα χρειάζεται αφοσίωση, πάθος, επαγγελματισμός.

Όλοι έχουν το όχημα αλλά για να το κινήσουν απαιτείται βενζίνη και στο ποδόσφαιρο η βενζίνη είναι το πάθος, η εξυπνάδα και ο επαγγελματισμός...

Στο ιταλικό ποδόσφαιρο λείπει η υπερηφάνεια και για αυτό το λόγο το να είσαι σήμερα ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας είναι αρκετά δύσκολη υπόθεση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK