ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεταγραφές τέλος για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός δεν προχώρησε τελικά σε κάποια μεταγραφή της τελευταίας στιγμής και οι οποίες διορθωτικές κινήσεις θα γίνουν τον Ιανουάριο, όπως αποφασίστηκε στην σύσκεψη που έγινε την Δευτέρα (01/09), με την συμμετοχή των Νίκου Πατέρα, Κώστα Αντωνίου και Χενκ Τεν Κάτε.

Μεταγραφές τέλος για τον Παναθηναϊκό
Παράλληλα συζητήθηκε το ντέρμπι με την ΑΕΚ και η αρνητική πρεμιέρα του “τριφυλλιού” στο νέο πρωτάθλημα, επισημάνθηκε ότι η εικόνα του Παναθηναϊκού ήταν κακή και ότι χρειάζεται χρόνος για να βελτιωθεί η ομάδα και να βγουν οι αυτοματισμοί στο παιχνίδι της, ενώ τονίστηκε ότι υπάρχει πίστη και αισιοδοξία για καλή πορεία. Κουβέντα έγινε και για την διαιτησία και όλοι είπαν ότι ήταν κακή και καθοριστική για την εξέλιξη του αγώνα.

Αυτή η σύσκεψη κορυφής καθιερώνεται από δω και πέρα και θα γίνεται μετά από κάθε παιχνίδι.

Στο μεταξύ, η Παιανία άδειασε καθώς 15 διεθνείς ποδοσφαιριστές του “τριφυλλιού” έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες. Ο Χενκ Τεν Κάτε θα δουλέψει ξανά με όλους τους παίκτες του, την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου, δύο μέρες πριν τον αγώνα-πρωταθλήματος με τον Πανθρακικό στο Ολυμπιακό Στάδιο και πέντε μέρες πριν την αναμέτρηση με την Ιντερ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

– Το μεσημέρι της Τρίτης (02/09)θα συγκροτηθεί σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ