Μεταγραφικά ακάθεκτη η Τσέλσι: Πάει για ενίσχυση σε αυτές τις θέσεις τον Ιανουάριο και το καλοκαίρι

Η Τσέλσι έχει ξοδέψει πολλά εκατομμύρια για να φτιάξει ομάδα αλλά με την έλευση του Ποτσετίνο φαίνεται πως θα κάνει κι άλλες μεταγραφές.

Newly appointed Chelsea manager Mauricio Pochettino addresses the media during a press conference at Stamford Bridge Stadium in London, Friday, July 7, 2023.(AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Κι όμως το ρόστερ της Τσέλσι δεν είναι πλήρες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έχει κάνει το πλάνο του για να πάρει ποδοσφαιριστές τόσο τον Ιανουάριο όσο και το καλοκαίρι. Ο πρώην τεχνικός της Τότεναμ θέλει συγκεκριμένα πράγματα και η διοίκηση των Μπλε έχει αποδείξει πως δεν λογαριάζει τα χρήματα.

Συγκεκριμένα, λοιπόν, ο "Ποτς" έχει κάνει το σχεδιασμό του και θα κινηθεί στα δύο μεταγραφικά παράθυρα του χειμώνα του καλοκαιριού πρώτα απ' όλα για επιθετικό. Επίσης, η ιδέα είναι οι Μπλε να κινηθούν και για αμυντικούς. Όλα τα παραπάνω βέβαια από τη στιγμή που θα προκύψουν καλές ευκαιρίες.

Θυμίζουμε πως για τη θέση του στόπερ η Τσέλσι πρέπει να είναι έτοιμη τουλάχιστον έως το καλοκαίρι καθώς ο Τιάγκο Σίλβα έχει αφήσει να εννοηθεί πως ενδεχομένως η ώρα του για να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο έχει φτάσει.

Η Τσέλσι αναλογικά με τα χρήματα που έχει σκορπίσει στην αγορά δεν το έχει πάρει πίσω αγωνιστικά. Το σύνολο είναι ασταθές, ο Ποτσετίνο προσπαθεί να μαζέψει την κατάσταση, αλλά για ένα κλαμπ που έχει δαπανήσει πάνω από ένα δισεκατομμύριο σε μεταγραφές η 11η θέση στο πρωτάθλημα δεν χτυπάει καλά στο μάτι.

Διαβάστε Περισσότερα

Η Ρεάλ με μπαράζ ανανεώσεων χτίζει ομάδα δεκαετίας και μένει μία λεπτομέρεια για το τέλειο

Νιούκαστλ: Πλην του αντι- Τονάλι, κινείται και για κορυφαίο σκόρερ της Βραζιλίας