Mεταγραφικές προσθήκες

Mεταγραφικές προσθήκες
Δύο ποδοσφαιριστές απέκτησε ο Ακράτητος. Ο λόγος για τον άλλοτε διεθνή Ιταλό Πάολο Βανόλι και τον Περουβιανό Ρομπέρτο Μερίνο.

Ο Βανόλι γεννήθηκε στις 12 Αυγούστου του 1972 και αγωνίζεται στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα. Κατά το παρελθόν, είχε φορέσει τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας δύο φορές, ενώ έχει πετύχει και ένα γκολ.

Σχετικά με τη συλλογική καριέρα του σε κορυφαίο επίπεδο, το 1997-98 αγωνίστηκε στη Βερόνα, εν συνεχεία έπαιξε για τρία χρόνια στην εξαιρετική, τότε, Πάρμα και από το 2000 ως το 2002 στη Φιορεντίνα. Την επόμενη σεζόν βρέθηκε στη Μπολόνια, με τη Ρέιντζερς να παίρνει τη σκυτάλη. Πέρυσι δεν ήταν στις επιλογές του Άλεξ ΜακΛίς και έτσι αγωνίστηκε στη Βιτσέντζα από το Γενάρη και μετά, δίχως να έχει κάποια αξιοσημείωτη παρουσία.

Όσον αφορά στον Μερίνο, ήταν στέλεχος της εθνικής ελπίδων του Περού και αγωνίζεται στα άκρα της μεσαίας γραμμής και της επίθεσης. Γεννήθηκε στις 19 Μαΐου του 1982 και έχει περάσει επίσης από τη Μαγιόρκα, τη Μάλαγα Β, καθώς και την ελβετική Σερβέτ, ενώ πέρυσι αγωνιζόταν στη Θιουδάδ Ντε Μούρθια.

* Να σημειωθεί πως εκπρόσωπος αμφότερων των ποδοσφαιριστών είναι ο Κριστιάν Καρεμπέ. Επιπρόσθετα, το ρόστερ περιλαμβάνει αισίως 18 ξένους, δίχως να αποκλείεται πλέον η ενδεκάδα να μην έχει Έλληνα σε αρκετούς αγώνες. Ο Χρήστος Πιπίνης, ο οποίος στη πρεμιέρα ήταν βασικός, αγωνίζεται στα αριστερά της άμυνας, όπως και ο Πάολο Βανόλι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK