Μεταγραφικός οργασμός στον Αρη

Μπορεί να βρισκόμαστε σε περίοδο εορτών, στον Αρη όμως έχουν πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και συγκεκριμένα στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας ενόψει Ιανουαρίου.

Μεταγραφικός οργασμός στον Αρη
Ο Κίκε Ερνάντεθ έχει κάνει τις εισηγήσεις του στον Λάμπρο Σκόρδα και από τη στιγμή που ο πρόεδρος του Αρη τον εμπιστεύεται με... κλειστά μάτια, αναμένεται να δούμε εντός των ημερών να πραγματοποιούνται τα "θέλω" του Ισπανού προπονητή.

Τα δεδομένα μέχρι στιγμής θέλουν τους "κίτρινους" να κινούνται για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ, ενός αμυντικού μέσου και ίσως ενός επιθετικού μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Ντελόρτε.

Επίσης, φήμες θέλουν τους Θεσσαλονικείς να κινούνται για την απόκτηση του Μίρνες Σίσιτς, ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε κι ως εκ τούτου θεωρείται "ξένο σώμα" για τον Ολυμπιακό.

Οσον αφορά στις υπόλοιπες θέσεις, οι άνθρωποι του Αρη φέρεται να έχουν εντοπίσει τους στόχους και μάλιστα με τον έναν από τους δύο οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει τόσο ώστε δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να έχουμε οριστικές εξελίξεις.

Τέλος, σχετικά με τις αποδεσμεύσεις, τον δρόμο του Ντελόρτε δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν οι Φελίπε Σανσόν και Σάκης Πρίττας, ενώ δεν αποκλείεται να αποχωρήσει και ο Νάτσο Γκαρσία, εφόσον βέβαια φτάσει στα γραφεία του Αρη μια καλή πρόταση που να καλύπτει την αξία του ποδοσφαιριστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ