Μεταγραφικός οργασμός στον Ολυμπιακό

Λίγες μέρες πριν από την έναρξη της προετοιμασίας του Ολυμπιακού και πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία στο μεταγραφικό κομμάτι.

Μεταγραφικός οργασμός στον Ολυμπιακό

Τα δεδομένα στους Πειραιώτες είναι γνωστά. Πουλίδο, Κασάμι, Εντινγκά, Ζινιάκ και Μπόγιαν. Ας τα πάρουμε από την αρχή.

Οσον αφορά στον Μπόγιαν Κρκιτς, ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως για τον 23χρονο άσο ο Ολυμπιακός έχει εκφράσει ενδιαφέρον και έχει ως ανταγωνίστρια τη Μάλαγα που θέλει τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού. Ο Μίτσελ γνωρίζει τον Μπόγιαν και τις ικανότητές του, αλλά το θέμα μόνο εύκολο δεν είναι, όχι όμως ακατόρθωτο. Το σίγουρο είναι ότι ο Αγιαξ δύσκολα θα κάνει χρήση της οψιόν για να τον κρατήσει στο ρόστερ.

Για τις περιπτώσεις Κασάμι και Πουλίδο, οι "ερυθρόλευκοι" θα κινηθούν δυναμικά για να τις κλείσουν ώστε να προχωρήσουν στις επόμενες. Ο Πατίμ Κασάμι έχει εκφράσει την επιθυμία να βρει ομάδα στην Αγγλία χωρίς αυτό να σημαίνει πως κλείνει την πόρτα στους πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι πιστεύουν πως μπορούν να τον πείσουν και να πει το "ναι".

Οσον αφορά στον Πουλίδο τα κουκιά είναι μετρημένα. Ο Ολυμπιακός θεωρεί ότι ο παίκτης θα φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα -κάτι που έχει παραδεχθεί δημοσίως και ο Βαγγέλης Μαρινάκης- και σύντομα το θέμα θα κλείσει.

Τέλος, για Ντελβίν Εντινγκά ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην κανονική μεταγραφή του, όπως έχουμε γράψει ουκ ολίγες φορές, καθώς απομένουν λεπτομέρειες προκειμένου να υπάρξει συμφωνία με τη Μονακό.

*** Σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε συμφωνία με τον 22χρονο αμυντικό μέσο, Εμάνουελ Φρίμπονγκ, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε στην Άρσεναλ και έχει μείνει ελεύθερος από την Μπάρνσλεϊ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK