Μετακομίζει ο Παναθηναϊκός

Οριστικά στην Παιανία απ’ τις αρχές της επόμενης εβδομάδας τα πρώτα τμήματα της ακαδημίας του Παναθηναϊκού. Τα γήπεδα, η μετεγκατάσταση και η πιθανή παρουσία και των "μεγάλων" εκεί απ’ τον επόμενο μήνα, όσο "τρέχουν" τα έργα στο "Γ. Καλαφάτης".

Μετακομίζει ο Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η μετακόμιση των τμημάτων τηςακαδημίας του Παναθηναϊκού στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας μπαίνει στην τελική της ευθεία, αφού έχει διευθετηθεί πλέον και το θέμα των συμβολαίων ανάμεσα στην "πράσινη" ΠΑΕ και τον Γιώργο Βαρδινογιάννη, στον οποίο κι ανήκει το προπονητήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.grτο ένα απ’ τα δύο γήπεδα με φυσικό τάπητα, που έχει συμφωνηθεί να δοθούν για τις ανάγκες των τμημάτων υποδομής του "τριφυλλιού", αυτό δηλαδή που βρίσκεται δίπλα στο γυμναστήριο του προπονητηρίου της Παιανίας, θα είναι πανέτοιμο προς χρήση στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Κι αντίστοιχα από την Τρίτη (15/11) θα αρχίσει η μετεγκατάσταση των έξι πρώτων ηλικιακά τμημάτων της ακαδημίας, ήτοι απ’ τηνU15 έως τηνU10, καθώς και του εξοπλισμού τους, ούτως ώστε να είναι σε θέση να ξεκινήσουν άμεσα οι προπονήσεις των νεαρών άσων της ομάδας στο παλιό προπονητικό κέντρο των "πράσινων", τόσο στο γήπεδο που βρίσκεται δίπλα στο γυμναστήριο, όσο και στα δύο με πλαστικό τάπητα, που επίσης έχει συμφωνηθεί να δοθούν για το «πράσινο» φυτώριο.

Από εκεί και πέρα, με το που ολοκληρωθούν σε 20-25 μέρες οι διορθωτικές εργασίες στο κεντρικό γήπεδο του προπονητικού της Παιανίας (αυτό που βρίσκεται κάτω απ’ το γυάλινο κτίριο, το "γήπεδο με το μπουθ" για τους πιο "παλιούς"), θα μετακομίσουν στο κέντρο και οι τρεις μεγαλύτερες ηλικιακά ομάδες της ακαδημίας, δηλαδή οιU16,U17 καιU20. Μέχρι τότε δε, υπολογίζεται πως θα έχουν δοθεί προς χρήση και οι ξενώνες, αλλά και διάφορες άλλες εγκαταστάσεις του προπονητηρίου της Παιανίας, για να φιλοξενηθούν εκεί τα παιδιά που προέρχονται απ’ την περιφέρεια.

Με το που ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα Δεκέμβρη η μετεγκατάσταση της ακαδημίας στην Παιανία, αναμένεται να ξεκινήσουν και ο βασικός κύκλος των βελτιωτικών έργων στο "Γ. Καλαφάτης", με στόχο να αλλάξει συνολικά μορφή και να γίνει πολύ πιο λειτουργικό για τις υποχρεώσεις της πρώτης ομάδας (με δύο νέα γήπεδα που θα διαθέτουν φυσικό τάπητα) και μελλοντικά για την ακαδημία.

Δεν αποκλείεται μάλιστα, εφόσον κριθεί απαραίτητο, από τον επόμενο μήνα να κάνει κάποιες προπονήσεις στην Παιανία (2-3 φορές την εβδομάδα) και η ανδρική ομάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK