Μεταμεσονύκτια απόφαση για Τούχελ στο Μόναχο, έτσι θα πορευτεί η Μπάγερν

Η Μπάγερν Μονάχου του Τόμας Τούχελ έχασε ξανά και ο Γερμανός κόουτς πλέον συγκεντρώνει τα πυρά του κόσμου. Τι απόφαση το κλαμπ για το μέλλον του;

Bayern's head coach Thomas Tuchel reacts prior the German Bundesliga soccer match between Bayer Leverkusen and Bayern Munich in Leverkusen, Germany, Saturday Feb. 10, 2024. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Τόμας Τούχελ AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Η Μπόχουμ νίκησε την Μπάγερν Μονάχου και την έβαλε σε δυσκολότερη θέση απ' αυτή που βρισκόταν πριν από το θεωρητικά εύκολο αυτό παιχνίδι.

Η πίεση, πλέον, είναι αφόρητη και σε μεγάλη βαθμό έχει πέσει πάνω στον Τόμας Τούχελ ο οποίος βάσει των γερμανικών δημοσιευμάτων μετά από την ήττα κόντρα στην Λάτσιο βρισκόταν υπό πρόκριση και αξιολόγηση.

Οι Βαυαροί φέρονται να του έδωσαν πέντε παιχνίδι για να γυρίσει το πράγμα με τον ίδιο να δηλώνει πίσω στην ανατροπή. Το πρώτο, όμως, από τα πέντε χάθηκε με τον τρόπο που χάθηκε κιόλας με τον περισσότερο κόσμο να πιστεύει πως έφτασε η στιγμή η Μπάγερν να βγει στην αγορά για νέο τεχνικό.

Ωστόσο, όσοι ήθελαν την απόλυση του Τούχελ θα χρειαστεί να περιμένουν κι άλλα στραβά αποτελέσματα -εάν έρθουν- μια και η Μπάγερν αποφάσισε να πορευτεί με τον προπονητή της. Συγκεκριμένα, το συμβούλιο των Πρωταθλητών Γερμανίας αποφάσισε μεταμεσονύκτια έπειτα από συζητήσεις την παραμονή του κόουτς.

"Νιώθω την υποστήριξη, γνωρίζω τη σχέση μου με τον CEO Ντρέσεν και πως δουλεύουμε. Ξέρει πόσο με ενοχλεί αυτή η κατάσταση και πόσο επενδύουμε" είπε ο Τόμας Τούχελ.

Διαβάστε περισσότερα

Παρί: Ο διάδοχος του Εμπαπέ ίσως να γίνει η τρίτη ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία

Η Μπαρτσελόνα θα "πληρώσει" και θα πληρωθεί για τη διαφαινόμενη μεταγραφή του Εμπαπέ στην Ρεάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK