Μετανιωμένος ο Ρούσεφ για την αποβολή του

Η δεύτερη κίτρινη κάρτα που δέχθηκε ο Ιβάν Ρούσεφ στον αγώνα του Λεβαδειακού με την Καλαμαριά προέκυψε από τον πανηγυρισμό χωρίς τη φανέλα, ύστερα από το γκολ που σημείωσε. Ο Βούλγαρος δεν γνώριζε τον κανονισμό και η επόμενη μέρα τον βρήκε αρκετά μετανιωμένο, αφού έτσι θα χάσει την αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό. "Δεν το ήξερα ότι έχει αλλάξει ο κανονισμός. Πέρυσι έβγαλα τη φανέλα όταν πέτυχα γκολ με την ΑΕΚ και δεν παρατηρήθηκα με κίτρινη κάρτα. Μετάνιωσα, γιατί αν ήμασταν έντεκα θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το ματς. Τρελάθηκα, όμως, γιατί τώρα δεν θα παίξω με τον Παναθηναϊκό", τόνισε ο Βούλγαρος μέσος. Η αποβολή του Ιβάν Ρούσεφ ίσως του κοστίσει και χρηματικά, αφού η διοίκηση θα συσκεφτεί για το αν θα χρειαστεί να του επιβληθεί πρόστιμο. Κάτι τέτοιο είχε γίνει με τον Νίκο Δημητρόπουλο για την αποβολή του από την πρώτη αγωνιστική. Σε καλό δρόμο τα έργα Οι εργασίες στο γήπεδο της Λιβαδειάς δεν έχουν ολοκληρωθεί, αλλά το πέρας τους δεν είναι μακριά χρονικά. Για τον αγώνα της Κυριακής απέναντι στους «πρασίνους», ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Κομπότης, έχει εξασφαλίσει κινητούς προβολείς, ώστε το παιχνίδια να διεξαχθεί βράδυ. Οσον αφορά τη σταθερή εγκατάσταση, αυτή θα είναι έτοιμη στις 27 του μήνα. Παράλληλα, η χωρητικότητα του γηπέδου την Κυριακή αναμένεται να αυξηθεί στις 5.500 θέσεις. Αυτό καθώς θα είναι έτοιμη η μεταλλική εξέδρα με τα πλαστικά καθίσματα, για την οποία εκδόθηκαν εισιτήρια την Τρίτη. *** Ο Νίκος Ζαφειρόπουλος θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα για τρεις με τέσσερις ημέρες, κάτι που ίσως του κοστίσει τη συμμετοχή του με τον Παναθηναϊκό.

Μετανιωμένος ο Ρούσεφ για την αποβολή του
Η δεύτερη κίτρινη κάρτα που δέχθηκε ο Ιβάν Ρούσεφ στον αγώνα του Λεβαδειακού με την Καλαμαριά προέκυψε από τον πανηγυρισμό χωρίς τη φανέλα, ύστερα από το γκολ που σημείωσε. Ο Βούλγαρος δεν γνώριζε τον κανονισμό και η επόμενη μέρα τον βρήκε αρκετά μετανιωμένο, αφού έτσι θα χάσει την αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό.

"Δεν το ήξερα ότι έχει αλλάξει ο κανονισμός. Πέρυσι έβγαλα τη φανέλα όταν πέτυχα γκολ με την ΑΕΚ και δεν παρατηρήθηκα με κίτρινη κάρτα. Μετάνιωσα, γιατί αν ήμασταν έντεκα θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το ματς. Τρελάθηκα, όμως, γιατί τώρα δεν θα παίξω με τον Παναθηναϊκό", τόνισε ο Βούλγαρος μέσος.

Η αποβολή του Ιβάν Ρούσεφ ίσως του κοστίσει και χρηματικά, αφού η διοίκηση θα συσκεφτεί για το αν θα χρειαστεί να του επιβληθεί πρόστιμο. Κάτι τέτοιο είχε γίνει με τον Νίκο Δημητρόπουλο για την αποβολή του από την πρώτη αγωνιστική.

Σε καλό δρόμο τα έργα

Οι εργασίες στο γήπεδο της Λιβαδειάς δεν έχουν ολοκληρωθεί, αλλά το πέρας τους δεν είναι μακριά χρονικά. Για τον αγώνα της Κυριακής απέναντι στους «πρασίνους», ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Κομπότης, έχει εξασφαλίσει κινητούς προβολείς, ώστε το παιχνίδια να διεξαχθεί βράδυ. Οσον αφορά τη σταθερή εγκατάσταση, αυτή θα είναι έτοιμη στις 27 του μήνα.

Παράλληλα, η χωρητικότητα του γηπέδου την Κυριακή αναμένεται να αυξηθεί στις 5.500 θέσεις. Αυτό καθώς θα είναι έτοιμη η μεταλλική εξέδρα με τα πλαστικά καθίσματα, για την οποία εκδόθηκαν εισιτήρια την Τρίτη.

*** Ο Νίκος Ζαφειρόπουλος θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα για τρεις με τέσσερις ημέρες, κάτι που ίσως του κοστίσει τη συμμετοχή του με τον Παναθηναϊκό.

24MEDIA NETWORK