Μετατρέπουν τον Λαμίν Γιαμάλ σε Γιουσουφά Μουκοκό και αμφισβητούν την ηλικία του

Ο Λαμίν Γιαμάλ κάνει εκπληκτικά πράγματα με την Μπαρτσελόνα και άρχισαν οι θεωρίες συνωμοσίες όσον αφορά στην ηλικία του.

Μετατρέπουν τον Λαμίν Γιαμάλ σε Γιουσουφά Μουκοκό και αμφισβητούν την ηλικία του
AP PHOTO/JOAN MONFORT

Γεννήθηκε το '07 το παιδί θαύμα της Μπαρτσελόνα ή όχι; Ο λόγος για τον Λαμίν Γιαμάλ ο οποίος κουβαλάει ήδη το βάρος του επόμενου ηγέτη των Καταλανών. Ο Ισπανός winger είναι 16 ετών και τον Ιούλιο θα γίνει 17, ωστόσο στο διαδίκτυο γίνεται πάρτι αναφορικά με την... πραγματική ηλικία του αριστεροπόδαρου ποδοσφαιριστή.

Θεωρίες συνωμοσίας κάνουν το γύρω του διαδικτύου και με βάση κάποια παλαιότερα δημοσιεύματα ακόμα και τη φανέλα που φορούσε ο Λαμίν Γιαμάλ στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα έχει αρχίσει μια εκστρατεία αμφισβήτησης της ηλικίας του παίκτη.

Σύμφωνα με τις αναρτήσεις, λοιπόν, τόσο ο παίκτης όσο και το κλαμπ ψεύδονται για την ηλικία του ποδοσφαιριστή επισημαίνοντας ότι θα γίνει 20 ετών και όχι 17. Χρησιμοποιείται ένα δημοσίευμα της σεζόν 15/16 που αναφέρει ότι ο Λαμίν Γιαμάλ, τότε, ήταν 10 ετών. Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του παίκτη με την Μπάρτσα εκπνέει το 2026.

Τα ίδια είχε περάσει και ο Γιουσουφά Μουκοκό της Ντόρτμουντ ο οποίος όταν έκανε το ξεπέταγμά του μαζί μ' αυτό φύτρωσαν πολλά δημοσιεύματα που τον ήθελαν μεγαλύτερο από την ηλικία που δηλώνει. Για την ιστορία ο φορ των κιτρινόμαυρων είναι 19 ετών, δηλαδή γεννήθηκε το 2004.

News 24/7

24MEDIA NETWORK