Μέτοχος του Mega ο Γιώργος Σαββίδης

Ο μικρότερος γιος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος, είναι πλέον εκτός από μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μέτοχος στο Mega Channel.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΟΚ// ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΙΒΑΝ- ΙΒΙΤΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΟΚ// ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΙΒΑΝ- ΙΒΙΤΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ MOTIONTEAM

Με ανακοίνωσή της, η εταιρία "Τηλέτυπος" επισημοποίησε την παραχώρηση μέρους του μετοχικού της κεφαλαίου στην "Dimera", που ανήκει στην οικογένεια Σαββίδη. Οι πανηγυρισμοί μέσω Instagram του Γιώργου Σαββίδη, έχουν εξήγηση, καθώς ο μικρότερος γιος του Ιβάν είναι πλέον, εκτός από μέλος του δ.σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, και μέτοχος στο Mega Channel.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ, Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ "ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ":

"Η Τηλέτυπος Α.Ε. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι την 24.5.2017 η κυπριακή εταιρεία με την επωνυμία Dimera Media Investments LTD γνωστοποίησε στην εταιρεία την απόκτηση 19.791.879 μετοχών της Τηλέτυπος Α.Ε. με δικαίωμα ισαρίθμων ψήφων, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 19,63% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.

Τα δικαιώματα ψήφου Dimera Media Investments LTD φέρονται να κατέχονται άμεσα στο σύνολό τους από την κυπριακή εταιρεία με την επωνυμία Dimera LTD.

Τα δικαιώματα ψήφου Dimera LTD φέρονται να κατέχονται άμεσα κατά ποσοστό 86,21% από την κυπριακή εταιρεία με την επωνυμία Belterra Holdings LTD, κατά ποσοστό 12,55% από τον κ. Νίκο Σαββίδη του Ιωάννη και κατά ποσοστό 1,24% από τον κ. Γεώργη Σαββίδη του Ιωάννη.

Τα δικαιώματα ψήφου της Belterra Holdings φέρονται να κατέχονται άμεσα κατά ποσοστό 91% από τον κ. Νίκο Σαββίδη του Ιωάννη και κατά ποσοστό 9% από την κα Κυριακή Σαββίδη (ή Σαββίδου) του Γεωργίου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK