Μέτωπα στη Νέα Φιλαδέλφεια για το γήπεδο της ΑΕΚ!

Το Contra.gr βρέθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια στις συγκεντρώσεις των κατοίκων κατά του γηπέδου αλλά και σε αυτή της ΑΕΚ υπέρ του γηπέδου. Δείτε videos.

Μέτωπα στη Νέα Φιλαδέλφεια για το γήπεδο της ΑΕΚ!

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας Άρης Βασιλόπουλος έφτασε στην Πλατεία Πατριάρχου όταν ενημερώθηκε πως υπάρχει ένταση μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και των αντιφρονούντων στο ζήτημα του γηπέδου της Ένωσης στην πόλη. Οι δύο συγκεντρώσεις ήταν προγραμματισμένες την ίδια ώρα.

Αμέσως μετά η ένταση αντί να εκτονωθεί φούντωσε ακόμα περισσότερο με τον Βασιλόπουλο να βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα και να ακούει τα εξ αμάξης από τους οπαδούς της ΑΕΚ, καθώς η άρνησή του σε ορισμένα ζητήματα σχετικά με την ανέγερση του γηπέδου τον καθιστούν persona non grata στις τάξεις τους.

Μέτωπα στη Νέα Φιλαδέλφεια για το γήπεδο της ΑΕΚ!
INTIME SPORTS

Στο χώρο βρέθηκε και το μέλος του τμήματος βόλεϊ της ΑΕΚ, Ζαχαρίας Καμαρίκος, ο οποίος όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, καλεί τον Δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο να αναβάλει το δημοτικό συμβούλιο της προσεχούς Δευτέρας.

Μετά από περίπου μία ώρα έντασης οι δύο συγκεντρώσεις διαλύθηκαν και οι οπαδοί της ΑΕΚ αποχώρησαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αντιφρονούντες ήταν περίπου 30 άτομα ενώ οι οπαδοί της ΑΕΚ περίπου 400 και ιδιαίτερα εξαγριωμένοι. Υλικές ζημιές προκλήθηκαν στον πολιτιστικό χώρο "Στρούγκα", η διοίκηση του οποίου εξέδωσε ανακοίνωση κατά του γηπέδου της ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ