ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μετράει τις πληγές του o ΠΑΟΚ

Οι τελευταίες εξελίξεις από τον τραυματισμό του Ρόμπερτ Μακ κι όσα έγιναν στην προπόνηση του ΠΑΟΚ την Τετάρτη (19/11).

Μετράει τις πληγές του o ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Πιο συγκεκριμένα, ο Ρόμπερτ Μακ, που αντικαταστάθηκε αναγκαστικά στο φιλικό παιχνίδι της Σλοβακίας χθες, λόγω ενοχλήσεων στην κατάφυση του δικέφαλου τένοντα στο αριστερό πόδι έκανε το πρωί γενικές ιατρικές εξετάσεις από το ιατρικό τιμ της Εθνικής του θα υποβληθεί αργότερα το βράδυ της Τετάρτης σε μαγνητική προκειμένου να αποσαφηνιστεί η κατάστασή του.

Εκτός έμεινε επίσης ο Αλέξανδρος Τζιόλης, ο οποίος αισθανόταν κάποιες ενοχλήσεις στους κοιλιακούς προσαγωγούς κι έκανε θεραπεία, αλλά και ο Εγιάλ Γκολάσα που έβγαλε τα ράμματα στο δάκτυλο του ποδιού του και ξεκίνησε τρέξιμο.

Αντίθετα, ο Ράζβαν Ρατς, που αγωνίστηκε σε δύο 90λεπτα με την Ρουμανία, δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα, όπως και οι Στέφανος Αθανασιάδης, Παναγιώτης Γλύκος που έμειναν στο γυμναστήριο για αποθεραπεία.

Ο Χέντβιγκες Μαντούρο έκανε αποθεραπεία λόγω αιματώματος στη γάμπα που προήλθε από χτύπημα, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης παρέμεινε κλινήρης λόγω ίωσης και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης συμμετείχε κανονικά την προπόνηση που περιελάμβανε δουλειά στην τακτική με οικογενειακό δίτερμα.

Επίσης, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης που την Τρίτη το βράδυ υπεβλήθη σε μαγνητική μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα της Εθνικής Νέων έχει υποστεί ρήξη έξω θυροειδούς συνδέσμου.

Η προπόνηση της Πέμπτης είναι προγραμματισμένη για τις 11:30 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας

Απών με Αστέρα Τρίπολης ο Κάτσε

Τέλος, όπως έγινε γνωστό από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Εργκούς Κάτσε, ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες, θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Έτσι, δεν συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας και συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ