Μία... γκάφα αποκάλυψε τη νέα φανέλα της Γιουβέντους!

Μία ατυχής "έμπνευση" του Χουάν Κουαδράδο στο Twitter έκανε χαρούμενους τους οπαδούς όχι όμως την ίδια την Γιουβέντους και το χορηγό της! Δείτε τη φανέλα που θα φοράει τη νέα σεζόν η "βέκια σινιόρα" (PHOTO).

Barcelona's Jordi Alba, right, challenges Juventus's Juan Cuadrado, left, during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Barcelona and Juventus at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 19, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Jordi Alba, right, challenges Juventus's Juan Cuadrado, left, during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Barcelona and Juventus at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 19, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Άνθρωποι είμαστε και λαθη κάνουμε... Αυτό θα μπορούσε κάλλιστα να ισχυριστεί ο Χουάν Κουαδράδο ο οποιός άθελά του "πρόδωσε" ένα μυστικό που κρατούσε καλά φυλαγμένο η Γιουβέντους και που θα εμφανιζόταν το βράδυ της Παρασκευής για πρώτη φορά μπροστά στα μάτια του φίλαθλου κοινού.

Η "βέκια σινιόρα" είχε συμφωνήσει με το χορηγό της ώστε οι παίκτες του Μάσιμο Αλέγκρι να αγωνιστούν κόντρα στην Αταλάντα (34η αγωνιστική της Serie A) φορώντας για πρώτη φορά τις εμφανίσεις της νέας αγωνιστικής σεζόν αλλά ο Κολομβιανός άσος δεν... κρατήθηκε!

Μία... γκάφα αποκάλυψε τη νέα φανέλα της Γιουβέντους!

Θέλοντας να εμψυχώσει τους συμπαίκτες του πριν το δύσκολο ματς στο Μπέργκαμο, όπου με νίκη η ομάδα του κάνει ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του ιστορικού έκτου σερί σκουντέτο, ανέβασε φωτογραφία του με τη νέα φανέλα γράφοντας χαρακτηριστικά: "Έτοιμοι για αύριο..".

Φυσικά η ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά σε σχέση με όλες τις προηγούμενες φανέλες της Γιουβέντους βρίσκεται στο logo καθώς θα υπάρχει πλέον το "J", με την επιλογή αυτή να έχει μάλιστα προκαλέσει αλγεινά σχόλια από μεγάλη μερίδα φίλων της Γιουβέντους στα "αποκαλυπτήρια" του νέου πρωτοποριακού σήματος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK