Μια κόκκινη που κοστίζει στον Λιβάγια το 5% του συμβολαίου του!

Ο Μάρκο Λιβάγια δεν θα χάσει μονάχα τα πρώτα τέσσερα παιχνίδια στον όμιλο του Champions League. Θα χάσει κι ένα σεβαστό ποσό από το μεγάλο συμβόλαιό του. Του το κρατάει η ΑΕΚ για παραδειγματισμό!

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Μάρκο Λιβάγια EUROKINISSI

Τον περασμένο Μάιο η ΑΕΚ πλήρωσε τη ρήτρα στη Λας Πάλμας κι έκανε ολόδικό της τον Μάρκο Λιβάγια.

Το συμβόλαιο που πήρε ο Κροάτης επιθετικός; 800 χιλιάρικα για κάθε χρόνο, ποσό που δεν παίρνει άλλος στην Ένωση. Οι "κιτρινόμαυροι" τον αντάμειψαν για τα επιτεύγματά του στην περυσινή σεζόν ελπίζοντας ταυτόχρονα σε αντίστοιχη συνέχεια εφέτος.

Οι εμφανίσεις του στα προκριματικά του Champions League δικαίωναν όσους υποστήριζαν πως η ενεργοποίηση της χαμηλής οψιόν αγοράς ήταν σαν η ΑΕΚ να έκλεβε εκκλησία! Μέχρι, φυσικά, το δεύτερο παιχνίδι απέναντι στη Βίντι και τα όσα συνέβησαν στο φινάλε. Εν μέσω πανηγυρισμών για την πρόκριση ο Λιβάγια έχασε το μυαλό του, κλώτσησε τον Λάζοβιτς, αντίκρισε δικαιολογημένα την κόκκινη κάρτα και μετά από δύο εβδομάδες του επεβλήθη ποινή αποκλεισμού για τέσσερα ματς.

Από την ΑΕΚ είχαν προαναγγείλει την τιμωρία του για μη αποδεκτή συμπεριφορά. Το ύψος αυτής; 40 χιλιάδες ευρώ. Ή το 5% του συμβολαίου του.

Αντίστοιχη τιμωρία και για τον Έντερ Λόπες. Αυτός όμως δεν θα λείψει τόσο πολύ, όσο υπάρχει ο Χουλτ και ο (κατά συνθήκη αρ.μπακ) Μπακάκης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK