Μια μαθηματική ευφυΐα στο Ελλάδα-Κολομβία!

Ο διαιτητής Μαρκ Γκάιγκερ από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής θα διευθύνει την πρεμιέρα της Εθνικής στο Μουντιάλ κόντρα στην Κολομβία το προσεχές Σάββατο (14/6, 19:00). Διαβάστε όσα πρέπει να ξέρετε γι' αυτόν...

Μια μαθηματική ευφυΐα στο Ελλάδα-Κολομβία!

Ο 40χρονος Γκάιγκερ θα σφυρίξει για πρώτη φορά στην καριέρα του σε Μουντιάλ, ενώ οι μεγαλύτερες διοργανώσεις που έχει λάβει μέρος είναι το Ολυμπιακό Τουρνουά ποδοσφαίρου στο Λονδίνο το 2012, αλλά και στο Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων του 2013.

Το 2011, εξάλλου, είχε διευθύνει αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου κάτω των 20 ετών που είχε διεξαχθεί στην Κολομβία.

Το επάγγελμα του είναι μαθηματικός και εργάζεται σε σχολείο του Νιού Τζέρσεϊ. Το 2011 βραβεύτηκε στον Λευκό Οίκο από τον Μπάρακ Ομπάμα, όντας μέσα στους 103 που πήραν το αμερικάνικο αριστείο στα μαθηματικά και στις φυσικές επιστήμες!

Μια ενδιαφέρουσα (κακή) σύμπτωση είναι ότι ένας συμπατριώτης του Γκάιγκερ, ο Αρτούρο Άντζελες, είχε σφυρίξει το παρθενικό παιχνίδι της Εθνικής σε Παγκόσμιο Κύπελλο, το 1994, στην ήττα με 4-0 από την Αργεντινή.

Βοηθοί του Γκάιγκερ στο Ελλάδα-Κολομβία, θα είναι ο συμπατριώτης του, Μαρκ Σιν Χουρντ και ο Καναδός, Τζόε Φλέτσερ, ενώ 4ος θα είναι ο Ιρανός, Αλιρεζά Φαγκάνι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK