Μία μέσα, μία έξω ο Γεσίλ

Η σεζόν άρχισε ιδανικά για τον Σαμίντ Γεσίλ όμως η συνέχεια τον έφερε αντιμέτωπο με τους δαίμονές του και τους συνεχόμενους μυικούς τραυματισμούς.

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÌÁÊÁÌÐÉ ÔÅË ÁÂÉÂ / EUROPA LEAGUE / PANIONIOS - MACCABI TEL AVIV (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÌÁÊÁÌÐÉ ÔÅË ÁÂÉÂ / EUROPA LEAGUE / PANIONIOS - MACCABI TEL AVIV (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Η σεζόν άρχισε ιδανικά για τον Σαμίντ Γεσίλ στον Πανιώνο με τα τρία γκολ στις τέσσερις πρώτες επίσημες αναμετρήσεις της ομάδας (στο Europa League).

Eκτοτε, όμως ο Γερμανός επιθετικός ήρθε και πάλι αντιμέτωπος με τους δαίμονές του και τους συνεχόμενους μυικούς τραυματισμούς.

Από τα εννιά ματς πρωταθλήματος, στην αποστολή βρέθηκε στα έξι. Βασικός άρχισε σε πέντε αλλά μόλις σε δύο από αυτά έβγαλε 90λεπτο. Το κοντέρ έχει γράψει 357 αγωνιστικά λεπτά και μόλις ένα γκολ, αυτό που πέτυχε στο σαρωτικό 4-1 επί της ΑΕΛ.

Στο σαββατιάτικο ματς με τον Ατρόμητο ο Γεσίλ θα είναι και πάλι απών αφού την Κυριακή κόντρα στην ΑΕΚ υπέστη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο. Τόυτο σημαίνει ότι ο παίκτης θα επανέλθει γερός και δυνατός μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τα μπαράζ της Εθνικής ομάδας κόντρα στην Κροατία.

Το Σάββατο τουλάχιστον θα επανέλθει ο Σπιριντόνοβιτς που έχασε το ματς με την ΑΕΚ. Κάτι είναι και αυτό.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK