Μια νέα αρχή με Προοδευτική

Μια νέα αρχή με Προοδευτική

Ρεπορτάζ: Ακης Ιωακείμογλου


Μετά το σύντομο πέρασμά του από τα ευρωπαϊκά σαλόνια και την άκρως τιμητική ισοπαλία με τη Ρόμα (0-0), ο Άρης αναγκάζεται να προσγειωθεί άμεσα στην ελληνική πραγματικότητα της Β' Εθνικής. Οι "κίτρινοι" μετά την αποτυχία της πρεμιέρας με αντίπαλο τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο, θέλουν να κάνουν μια καινούρια αρχή αντιμετωπίζοντας στο "Κλεάνθης Βικελίδης" την Προοδευτική.

Μόνο νίκη είναι το σύνθημα του Μάρτι Κουούζελα, ο οποίος γνωρίζει πως σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος, δύσκολα θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας. Είναι, άλλωστε, συνειδητοποιημένος γνωρίζοντας πως ακόμη η ομάδα δεν έχει δείξει ακόμη το αγωνιστικό πρόσωπο που και ο ίδιος επιθυμεί.

Οι φήμες περί απόλυσής του μετά την ήττα στην Κρήτη δεν επιβεβαιώθηκαν, ωστόσο εφόσον τη Δευτέρα οι τρεις βαθμοί δεν μείνουν στη Θεσσαλονίκη, απίθανο θεωρείται να παραμείνει στο πόστο που του εμπιστεύθηκε η διοίκηση του καλοκαίρι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιουράι Μπούτσεκ θαπάρει και πάλι θέσηκάτω από τα δοκάρια, αφού στο παιχνίδι με τη Ρόμα δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής.



News 24/7

24MEDIA NETWORK