Μία οικογένεια η Παναχαϊκή για τον "Rocky" Δημήτρη Κώστα

Ο πρωταθλητής της Π.Γ.Ε. Δημήτρης Κώστας έπεσε θύμα τροχαίου με συνέπεια να τραυματιστεί. Η οικογένεια της Παναχαϊκής κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. ανέλαβε σοβαρές πρωτοβουλίες για τον πυγμάχο από την Πάτρα.

Μία οικογένεια η Παναχαϊκή για τον "Rocky" Δημήτρη Κώστα

Μία άκρως ανθρώπινη πρωτοβουλία ελήφθη από το Δ.Σ. ΠΑΕ Παναχαϊκή 1981 όσον αφορά το ζήτημα του τραυματισμού του μποξέρ Δημήτρη Κώστα, έπειτα από το τροχαίο ατύχημα που υπέστη: "Μια ακόμα πρωτοβουλία αναλαμβάνει η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 για να στηρίξει τον πυγμάχο της Π.Γ.Ε. Δημήτρη Κώστα που τραυματίστηκε πρόσφατα σε τροχαίο.

Μετά από απόφαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ μέρος των εσόδων από τον αγώνα Κυπέλλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας στην Αγυιά, την ερχόμενη Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, θα διατεθεί για την οικονομική ενίσχυση του πρωταθλητή μας.

Όπως είναι γνωστό πριν από λίγες ημέρες η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 προσέφερε συμβολικά χρηματικό ποσό καθώς και ένα εισιτήριο διαρκείας τιμής ένεκεν στον Δημήτρη Κώστα έτσι ώστε όταν αναρρώσει να μπορεί να παρακολουθεί όλους τους αγώνες της αγαπημένης μας ομάδας. Και όπως πολύ εύστοχα αναφέρει το Τμήμα Πυγμαχίας της Π.Γ.Ε. "ομάδα, φίλοι, συναθλητές, γονείς όλοι μαζί στις δύσκολες στιγμές είμαστε μια ομάδα, μια παρέα που δεν ξεχνάει την δύναμη των πολλών την δύναμη της ομάδος και της παρέας μα πάνω απ όλα της ανθρωπιάς."

24MEDIA NETWORK