Μια βραδιά γεμάτη Μπορούσια Ντόρτμουντ!

Ήταν μια βραδιά βγαλμένη από τα πιο όμορφά όνειρα των φίλων της Μπορούσια Ντόρτμουντ στην Ελλάδα. Σε δύο παράλληλες εκδηλώσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα έγινε πριν από μερικές μέρες η κοπή της βασιλόπιτας του Borussia Dortmund Hellenic Supporters Club και η κλήρωση της μεγάλης λοταρίας του κλαμπ με ιδιαιτέρως πλούσια έπαθλα.

Μια βραδιά γεμάτη Μπορούσια Ντόρτμουντ!

Σε ένα χώρο διακοσμημένο στα χρώματα της Μπορούσια από τα πολυάριθμα λάβαρα του κλαμπ στη Θεσσαλονίκη έγινε το... main event. Μέλη του κλαμπ από την πόλη, αλλά και από τους γύρω νομούς έδωσαν δυναμικό παρόν και στο τέλος πανηγύρισαν όλοι μαζί την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου επί της Χέρτα.

Μετά το τέλος του αγώνα με τη Χέρτα είχαμε και την κλήρωση των επάθλων της φετινής λοταρίας, η οποία μεταδόθηκε ζωντανά μέσω live streaming. Την κλήρωση πραγματοποίησε ο Σταύρος Στεργιάδης, ο οποιος εργάζεται στο προσωπικό ασφαλείας του Βεστφάλενσταντιον εδώ και 18 χρόνια, είναι μέλος του Borussia Dortmund Hellenic Supporters Club και βρισκόταν με άδεια εκείνες τις μέρες στην Ελλάδα! Τα δύο μεγάλα έπαθλα, το ταξίδι στο Ντόρτμουντ για 2 άτομα και τη φανέλα που φορούσε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στο φετινό Ντόρτμουντ-Μπάγερν, «έκατσαν» σε δύο υπερτυχερούς από τη Θεσσαλονίκη.

Στην εκδήλωση της Αθήνας την ίδια ώρα το παρόν εκτός από τα μέλη του κλαμπ, έδινε και ο δημοσιογράφος Άλκης Τσαβδαράς, του οποίου η φωνή συνοδεύει τα περισσότερα παιχνίδια της Μπουντεσλίγκα στον OTE TV.

«Η μεγάλη προσέλευση στις γιορτές μας σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, η τεράστια συμμετοχή στη διαδικασία της λοταρίας, αλλά και τα ευχαριστήρια που εισπράξαμε, μας γεμίζουν με ακόμη περισσότερες ευθύνες για να συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες σας στο μέλλον. Το κλαμπ γιγαντώνεται μέρα με τη μέρα και η υπόσχεσή που μπορούμε να δώσουμε είναι ότι θα εργαστούμε άοκνα για υποστηρίξουμε αυτό το εγχείρημα ακόμα περισσότερο», δήλωσε στο περιθώριο των εκδηλώσεων ο πρόεδρος του κλαμπ, Αλέξανδρος Μανιός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ