Μιας... τριάρας, προεδρική επίσκεψη έπεται!

Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς δεν συνηθίζει να επισκέπτεται το προπονητικό κέντρο της Τσέλσι όμως τα τελευταία αποτελέσματα δεν θα μπορούσαν να τον αφήσουν μακριά από την ομάδα του...

Μιας... τριάρας, προεδρική επίσκεψη έπεται!

Αν οι φίλοι της Τσέλσι πιστέψουν στους οιωνούς, τότε από εδώ και πέρα η ομάδα τους θα τα πάει πολύ καλύτερα σε σύγκριση με τα μέχρι τώρα πεπραγμένα της από το ξεκίνημα της σεζόν.

Πέρυσι, όταν οι "μπλε" ήταν απογοητευτικοί στα πρώτα τους ματς με αποκορύφωμα την ήττα με 3-0 στο ντέρμπι από την Άρσεναλ, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς είχε επισκεφτεί το προπονητικο κέντρο των Λονδρέζων για να δει την ομάδα και έκτοτε ο Αντόνιο Κόντε άρχισε να παραδίδει σεμινάρια στους αντίπαλους προπονητές μέχρι να οδηγήσει την Τσέλσι στον τίτλο.

Manchester Uniteds team manager Jose Mourinho, left, and Chelseas team manager Antonio Conte meet prior to the English Premier League soccer match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, Oct. 23, 2016.(AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Manchester Uniteds team manager Jose Mourinho, left, and Chelseas team manager Antonio Conte meet prior to the English Premier League soccer match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, Oct. 23, 2016.(AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Φέτος τα πράγματα είναι εξίσου άσχημα στο ξεκίνημα (κινδυνεύει να βρεθεί ακόμα και στο -12 πριν παίξει το απόγευμα της Κυριακής με την Γιουνάιτεντ, αν η Σίτι επικρατήσει λίγο νωρίτερα της Άρσεναλ) και ο Ρώσος ιδιοκτήτης έκανε την κίνηση να βρεθεί και πάλι δίπλα στους παίκτες και στην προπόνηση μετά το 0-3 από την Ρόμα στο "Olimpico" με στόχο -τι άλλο;- να εμψυχώσει τους παίκτες ενόψει της συνέχειας.

"Η σχέση μου με τον ιδιοκτήτη είναι ίδια όπως και πέρυσι, δεν υπάρχει η παραμικρή διαφορά. Ξέρω ότι πρέπει να κάνω τη δουλειά μου. Η μόνη μου ανησυχία είναι πώς θα κάνω τη δουλειά μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ειλικρινά, νιώθω πάντα την ίδια πίεση. Μου αρέσει η πίεση, γεννήθηκα με την πίεση. Πριν από το παιχνίδι αισθάνομαι την πίεση να κερδίσω. Το ίδιο και πέρυσι", δήλωσε χαρακτηριαστικά ο Αντόνιο Κόντε στο πλαίσιο της επίσκεψης του ζάμπλουτου Αμπράοβιτς στην προπόνηση των "μπλε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK