Μιχαήλ: "Έχουμε γίνει ο κακός δαίμονας του Ολυμπιακού"

Ο Αλέξης Μιχαήλ μίλησε για τη σπουδαία νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Ολυμπιακού, σχολίασε το δύσκολο πρόγραμμα των Ηπειρωτών στη συνέχεια του πρωταθλήματος, ενώ αναφέρθηκε και στα σενάρια περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού για την απόκτησή του.

Μιχαήλ: "Έχουμε γίνει ο κακός δαίμονας του Ολυμπιακού"
INTIME SPORTS

Ο αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Αλέξης Μιχαήλ, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Το 10 το κακό" με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη.

Για τον αγώνα που έγινε σε βαρύ τερέν: "Έγινε πολύ καλό παιχνίδι παρόλο που η βροχή δεν σταμάτησε. Το γήπεδο ήταν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, αν σκεφτούμε ότι στα Γιάννινα έβρεχε τις τελευταίες τρεις μέρες".

Για το δύσκολο πρόγραμμα που έχει ο ΠΑΣ Γιάννινα: "Αυτά τα παιχνίδια είναι για τα διασκεδάσουμε. Αν δείτε το πρόγραμμα ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχει χάσει από τις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας. Είμαστε μία ομάδα που αποτελείται από νέα παιδιά. Αυτά τα ματς είναι μία εμπειρία για όλους μας".

Για την φετινή πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα: "Χρόνο με τον χρόνο ο ΠΑΣ βάζει σταθερές βάσεις όχι μόνο για να παραμείνει την κατηγορία, αλλά να βγάζει και νέα παιδιά. Αυτά γίνονται από τα καλά αποδυτήρια. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει πολύ καλά παιδιά. Γίνεται καλή δουλειά από τον προπονητή και τους συνεργάτες του. Εξασφαλίζουμε την παραμονή νωρίς, φεύγει το άγχος και βγαίνει αυτό που βλέπετε, ένα καλό σύνολο που παίζει καλή μπάλα. Αν πούμε σήμερα ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα πάει για τα play off, βάση προγράμματος θα μας περάσει για τρελούς. Βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Με αυτές τις ομάδες εκτός από τη συγκέντρωση πρέπει να είσαι και τυχερός. Εμείς πλέον πάμε να τα δώσουμε όλα και ότι θέλει ας γίνει".

Για το πώς ήρθε η νίκη επί του Ολυμπιακού: "Αν εξαιρέσεις το πρώτο εικοσάλεπτο, μετά νομίζω ότι όπως είχαμε το πλάνο μας έτσι κινηθήκαμε. Με τέτοιες ομάδες το σημαντικό είναι να μην δεχτείς γκολ. Παίξαμε στην κόντρα αλλά τα γκολ φαίνονται ότι είναι δουλεμένα, γιατί έγιναν με συνεργασίες. Δεν έγινε κάποιο τσαφ. Γέμισαν την περιοχή παίκτες που έκαναν σαράντα μέτρα σπριντ. Καταφέραμε στο πρώτο ημίχρονο να βάλουμε ένα γκολ. Συνεχίσαμε την καλή δουλειά γιατί το 1-0 κόντρα στον Ολυμπιακό εύκολα αλλάζει. Μετά καταφέραμε και κάναμε το 2-0 εκεί που κανείς δεν το περίμενε. Ο Ολυμπιακός έβαλε και δεύτερο σέντερ φορ και πιεστήκαμε. Δεχτήκαμε ένα γκολ που κανονικά έπρεπε να δεχτούμε άλλο. Σταθήκαμε τυχεροί γιατί μετά την διπλή ευκαιρία που είχε ο Ολυμπιακός κάναμε το 3-1. Εκεί που μπαίνει στο παιχνίδι ο Ολυμπιακός κάναμε το 3-1 και βάλαμε τις βάσεις για τη νίκη".

Για την απόδοση του Ολυμπιακού: "Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός τα τελευταία δύο τρία παιχνίδια, ακολουθεί το πλάνο του προπονητή του. Πιέζει ψηλά, κάνει κατοχή, κουράζει τον αντίπαλο, παίζει από τα άκρα. Ο Ολυμπιακός δεν ήταν κακός χθες".

Για την παράδοση που έχει ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Ολυμπιακό: "Τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΣ έχει γίνει κακός δαίμονας του Ολυμπιακού, αλλά νομίζω για οποιαδήποτε ομάδα είναι κίνητρο ο αγώνας κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο ΠΑΣ τα τελευταία χρόνια τα έχει καταφέρει και έχει κάνει καλό όνομα".

Για το ποιες ομάδες θα πέσουν από την Super League: "Νομίζω θα είναι δύσκολο. Η ήττα του Πανθρακικού δημιουργεί μειονέκτημα για τον Πανθρακικό. Νομίζω θα πέσει ο Εργοτέλης, γιατί είναι δύσκολο να μείνει και μετά ίσως ο Πανθρακικός. ο Πανθρακικός έχει μειονέκτημα λόγω της χθεσινή ήττας".

Για τα σενάρια περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού: "Δεν υπάρχει κάτι. Αυτό τον καιρό επειδή το καλοκαίρι μένω ελεύθερος συζητάω με πολλές ομάδες, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο. Θα μιλήσω και με τον πρόεδρο της ομάδας μου. Ότι καλύτερο γίνει για μένα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK