"Μηχανή των γκολ" για την Ξάνθη

Παικταράς με 30 γκολ τον τελευταίο ενάμισι χρόνο, προτάθηκε στην Ξάνθη, που αν και δεν καίγεται για φορ (διαθέτει τον Γιουνές), έχει μπει στον... πειρασμό για την υπογραφή του. Διαβάστε για ποιόν πρόκειται (VIDEO).

"Μηχανή των γκολ" για την Ξάνθη
Cristian Ionut Bud

Είναι ο 31χρονος επιθετικός της Εκομάξ Κλουζ, Κρίστιαν Ιονούτ Μπουντ, μια... "μηχανή γκολ" στη Ρουμανία. Ένα πρωταθλημα που γνωρίζει άριστα, εμπιστεύεται απόλυτα και... τιμάει συνέχεια μεταγραφικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Σε 17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με την Κλουζ , ο Κρίστιαν Ιονούτ Μπουντ μετράει 11 γκολ και βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερς, καθώς ο Αλβανός φορ της Γκαζ Μετάν, Άζντρεν Λουλάκου, έχει πετύχει πέντε παραπάνω (16).

Έχει δοκιμάσει την τύχη του και στο εξωτερικό σε δύο περιπτώσεις. Μία στην Ουγγαρία με την Ντέμπρετσεν και την άλλη στη Μολδαβία με την Μιλσάμι.

Ο Λουτσέσκου γνωρίζει καλά τον Μπουντ (συμπατριώτες), αλλά δεν έχει... απαντήσει ακόμα. Αν και από την ακριτική πόλη διαμηνύουν ότι δεν θα κινηθούν δυναμικά κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αυτό μπορεί να αλλάξει μέσα στον Γενάρη, αφού η Ξάνθη κυνηγάει την έξοδο της στην Ευρώπη.

Να σημειώσουμε πως ο Μπουντ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2017, αλλά υπάρχει όρος να μπορεί να αποχωρήσει από την ομάδα σε περίπτωση που φύγει στο εξωτερικό.

Β.Τ.

24MEDIA NETWORK