Μικρά – μικρά από τη Λειβαδιά

Μικρά – μικρά από τη Λειβαδιά
*** Επεισόδια πριν την έναρξη του αγώνα σημειώθηκαν ανάμεσα σε οπαδούς του Λεβαδειακού και Παναθηναϊκού. Η... συνάντησή τους προκάλεσε υλικές ζημιές, με το... πεδίο μάχης να είναι κατά κύριο λόγοτο Δημαρχείο της Λειβαδιάς. Η κατάσταση εκτονώθηκε μετά από λίγα λεπτά (και έναν σπασμένο σύνδεσμο) αλλά η ένταση μεταφέρθηκε έξω από το γήπεδο. Μάλιστα, παρά το ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν είχε πάρει εισιτήρια, πάνω από 400 φίλοι των φιλοξενουμένων έδωσαν το παρόν στις εξέδρες, δίχως κατά τη διάρκεια του αγώνα να σημειωθεί κάποιο δυσάρεστο.

*** Αλμπέρτο Μαλεζάνι εν εξάλλω καταστάσει. Ο Ιταλός τεχνικός του Παναθηναϊκού, εκδηλώθηκε στη διάρκεια του αγώνα όσο ποτέ στην εν Ελλάδι παρουσία του. Στο πρώτο ημίχρονο, ο 52χρονος είχε συνεχώς παράπονα από τον Ιγκόρ Μπίσκαν, στον οποίο έκανε παρατηρήσεις να μαρκάρει περισσότερο και να πιέζει.

Δύο λεπτά πριν το τέλος και μετά από την εξουδετέρωση μίας επίθεσης των παικτών του με λάθος, πέταξε με δύναμη ένα μπουκάλι νερό στις διαφημιστικές πινακίδες, ενώ στην τελευταία φάση του αγώνα, στο φάουλ του Θεοδωρίδη, όταν είδε τη μπάλα να περνάει εκτός αγωνιστικού χώρου... χτυπήθηκε για αρκετά δευτερόλεπτα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK