Μικρά-μικρά από τη Νέα Σμύρνη

Μικρά-μικρά από τη Νέα Σμύρνη
*** Ενταση προκλήθηκε στα δημοσιογραφικά θεωρεία, αφού το μεγάλο μπουθ, οι διοργανωτές του αγώνα, το προόριζαν για τη διοίκηση της ΑΕΚ, αντί για τους δημοσιογράφους. Τελικώς, οι τελευταίοι μετακινήθηκαν σε άλλο χώρο, γεγονός για το οποίο θα γίνει καταγγελία στον ΠΣΑΤ.

*** Περίπου 3.000 φίλαθλοι της ΑΕΚ βρίσκονται στις εξέδρες του γηπέδου της Νέας Σμύρνης.

*** Με την είσοδο του Ντέμη Νικολαΐδη στο γήπεδο, άρχισαν και οι φωνές διαμαρτυρίας από φίλους της ΑΕΚ, εξαιτίας των αρκετών μετώπων που έχουν ανοικτά οι δύο πλευρές. Ξεχώρισαν οι διαμαρτυρίες για το γηπεδικό.

*** Καθώς κατευθυνόταν προς τη θέση του, τον αποδοκίμασαν και οι φίλοι του Πανιωνίου.

*** Μάλιστα, είχε αναρτηθεί πανό από τους φίλους των φιλοξενούμενων το οποίο έγραφε: "Οι συνεχιζόμενες διώξεις μας γεμίζουν με οργή. Η ιστορία θα σε θυμάται ως «ΑρΝΤΕΜΗ Μάτσα». Εξω οι ρουφιάνοι".

*** Στο γήπεδο βρίσκεται και ο τεχνικός διευθυντής των "κιτρινόμαυρων", Ιλια Ιβιτς, που κάθεται μαζί με τον πρόεδρο της ομάδας.

*** Ανάμεσα στους "υψηλά ιστάμενους" της εξέδρας και ο τρεις φορές χρυσός Ολυμπιονίκης στην άρση βαρών, Πύρρος Δήμας.

*** Περίπου στο 15’, προκλήθηκε ένταση ανάμεσα σε ανθρώπους του πάγκου της ΑΕΚ και φιλάθλων του Πανιωνίου που βρίσκονταν από πάνω.

*** Στη φάση του χεριού του Ιβιτς στην περιοχή της ΑΕΚ οι φίλοι των γηπεδούχων αντέδρασαν με αρκετή οργή για τον μη καταλογισμό πέναλτι.

*** Ο Αχιλλέας Μπέος δεν περίμενε το τέλος του ημιχρόνου για να αποχωρήσει από τις εξέδρες. Κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια μερικά λεπτά νωρίτερα, εμφανώς δυσαρεστημένος. Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, πάντως, ο πρώην πρόεδρος του Πανιωνίου άκουσε αρκετά υποτιμητικά σχόλια, κυρίως από τη μεριά των οργανωμένων οπαδών της ομάδας.

*** Οι φωνές εναντίον του εντάθηκαν προς το τέλος του αγώνα, όταν και δυνάμεις της Αστυνομίας περιστοίχισαν τον Αχιλλέα Μπέο για οποίοδήποτε ενδεχόμενο, ενώ ο τελευταίος κουνούσε ειρωνικά το κεφάλι του.

*** Μάλιστα, εμπόδισε έναν εικονολήπτη να τραβήξει πλάνα τη στιγμή που οι φίλαθλοι έβριζαν την οικογένειά του.

*** Μετά το τέλος του αγώνα, ο κ. Μπέος εισέβαλε στα δημοσιογραφικά θεωρεία και εξύβρισε τους δημοσιογράφους επειδή δεν τον προστάτευσαν (όπως ισχυρίστηκε) όταν οι φίλοι του Πανιωνίου προσέβαλαν την οικογένειά του.

*** Η πλέον χιουμοριστική αντίδραση των φίλων των γηπεδούχων είχε ως αποτέλεσμα το σύνθημα: "Αλέξης Κούγιας οε, οε, οε".

*** Φωνές (σαφώς χλιαρότερες) άκουσε και ο πρόεδρος των "κυανέρυθρων", Λευτέρης Πανταζής.

*** Η απόδοση του Νίκου Γεωργέα στάθηκε αφορμή για τις επιδοκιμασίες των φιλοξενουμένων. "Γεωργέα, Γεωργέα, τα φυτά στην Καλαμάτα είναι ωραία", ήταν το ευρηματικό συνθηματάκι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK