Μικρά-μικρά από την Ξάνθη

Μικρά-μικρά από την Ξάνθη
*** Πολύ ωραία ατμόσφαιρα έχουν δημιουργήσει στην Ξάνθη οι οπαδοί της Μίντλεσμπρο. Οι Αγγλοι άρχισαν να φτάνουν στην πόλη της Θράκης από την Πέμπτη το πρωϊ και μερικοί από αυτούς ταξίδεψαν ακόμα και 14 ώρες χρησιμοποιώντας αεροπλάνο μέχρι τη Σόφια και από εκεί και πέρα τρένο μέσω Θεσσαλονίκης.

*** Εν τω μεταξύ, η δημοσιογραφική αποστολή (περίπου στα 40 άτομα) συγκεντρώθηκε το πρωϊ της Πέμπτης στην πλατεία της Ξάνθης και κατανάλωσε μεγάλες ποσότητες μπίρας.

*** Στο γήπεδο, εντύπωση προκάλεσε (για ακόμα μία φορά), ο εκφωνητής, ο οποίος μόλις οι φωνές των φιλάθλων της Ξάνθης κόπαζαν, τους ξεσήκωνε αμέσως.

*** Πριν την έναρξη και κατά την ανάπαυλα, οι τσιρλίντερς που βρέθηκαν στο γήπεδο, φρόντισαν να.... ομορφύνουν το κλίμα με τα χορευτικά τους.

*** Περίπου 100 Αγγλοι φίλαθλοι βρέθηκαν στις εξέδρες, οι οποίοι τραγουδούσαν συνεχώς, στη δεύτερη ευρωπαϊκή έξοδος της ομάδας τους.

*** Ο Στιβ Μακλάρεν βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου (δεν είχε δικαίωμα παραμονής στον πάγκο) και όταν σε κάποια φάση θέλησε να πλησιάσει τους βοηθούς του και να τους δώσει οδηγίες από το κινητό, ο τέταρτος διαιτητής τον απομάκρυνε. "Ισως να με πέρασε για θεατή", σχολίασε ο τεχνικός της Μπόρο στη συνέντευξη Τύπου.

24MEDIA NETWORK